x
Close


Közelgő események

Filmek

Robert Pattinson Batmanje lehet a DC Univerzum Sötét Lovagja

Robert Pattinson lehet a DC Univerzum egyetlen Batmanje.

Robert Pattinson Batmanje lehet a DC Univerzum Sötét Lovagja
  • Publisheddecember 14, 2022

James Gunn és Peter Safran a héten mutatják be a Warner Bros. Discovery vezetőjének, hogy hogyan képzelik el a DC Univerzumot a következő 10 éven. Az elmúlt hetekben több pletykát is olvashattunk, hogy mire készülnek a DC Studios vezetői, de egyelőre hivatalosan semmit nem árultak el.

Egy új jelentésből kiderül, hogy azt fontolgatják, hogyan hozhatnák Robert Pattinson főszereplésével bemutatott Batmant az új univerzumba. A Variety megerősíti, hogy James Gunn és Peter Safran társ-vezérigazgatók a következő napokban mutatják be a Warner Bros. vezetőinek a 8-10 éves tervüket. A filmekből, tévésorozatokból és videojátékokból álló, egymással összefüggő terv ambiciózusnak ígérkezik, de ahogy Gunn fogalmazott, már, nem céljuk, hogy boldoggá tegyenek mindenkit.

Tudjuk, hogy a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav nagyon nem szeretné, ha a jövőben Batmannek több variánsával is találkozhatnánk, és bármennyire is szeretjük Ben Afflecket és Michael Keatont, Pattinson által megformált Bruce Wayne tűnik a legésszerűbb döntésnek, hogy ő legyen ennek az új univerzumnak a Sötét Lovagja. Nem lesz egyszerű összehozni, mivel a Batman egy önálló univerzumban játszódik, ugyanakkor érdekesség, hogy Matt Reeves soha nem ellenezte azt, hogy Batman egy nagyobb univerzumban szerepet kapjon, mindössze azt szeretné, ha a filmjei önállóak maradnának.

Az év elején bemutatott Batman rendkívül pozitív kritikákat kapott, és nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy több tévésorozat is készül a filmhez, magyarul a készítők nagyban gondolkoznak, és erre kiváló lehetőség lehet egy tágabb univerzum.

A jelentés említést tesz még arra is, hogy a DC Films korábbi vezetőjének, Pam Adby-nak azt kellett mondania az Aquaman és az elveszett királyság rendezőjének, James Wan-nak, hogy csökkentse az újraforgatási terveit. Ennek pedig egyszerű az oka, a folytatás költségvetése már így is 205 millió dollárra duzzadt. Ezzel kapcsolatban egy másik pletykát is olvashattunk, hogy könnyen lehet, ez lesz Jason Momoa utolsó szerepe Arthur Curyként.

The Batman
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.