Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Pattinson a Tenet forgatása közben kapta meg a The Batman főszerepét

A brit színész öltheti magára a legendás denevér-kosztümöt.

Robert Pattinson a Tenet forgatásának első napján tudta meg, hogy az új The Batman-filmben ő alakíthatja a köpenyes igazságosztót. Micsoda elképesztő véletlen! Pattinson nemrégiben arról nyilatkozott a Total Film-nek, hogyan értesült a hírről, miszerint ő játssza Bruce Wayne-t, a Matt Reeves által készülő The Batman-filmben. A színész épp Christopher Nolan, Tenet című filmjének felvételén vett részt.

Amint az köztudott, Nolan, a kritikusok által is elismert Sötét Lovag trilógia rendezője, szóval nyugodtan lehet mondani, hogy jó kezekben volt, mikor megkapta a hírt.

Már az első nap reggelén őrület volt. Az egész hétvége nagyon mozgalmasan telt. Szombaton, a kezdés előtt még próbafelvételt is csináltam.Robert Pattinson

Miközben a The Batman szerepére való felkészülésre elég sok ideje volt, az effektív játékra már annál kevesebb, mivel a COVID-19 járvány miatt felfüggesztették a produkciót.

Nagyon jó tempót diktáltunk, szóval kicsit furcsa most ez a szünet. A The Batman egy nagyon nehéz, egész embert kívánó film. Tulajdonképpen Chris [Nolan] filmje után rögtön ide jöttem. Egy kicsit meggondolatlannak is éreztem a dolgot. Szóval nem bánom, hogy most van egy kis pihenő. De, azért remélem mielőbb visszatér minden a régi kerékvágásba.Robert Pattinson

A filmet eredetileg jövő nyáron szerették volna bemutatni, azonban a forgatás leállítása miatt ezt az időpontot nem tudták tartani, így a filmet csak 2021. október 1-jén mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Kévés Bence Mihály

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

A The Batman előzetesből megfejtették Rébusz egyik áldozatát a rajongók?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat