Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Downey Jr. végre reagált az őt ért pletykákra, hogy Tony Starkként feltűnik-e a Fekete Özvegy-filmben

Egy ideje már pletykálják, hogy akár Vasember is szerepelhet majd a Fekete Özvegy-filmben, igaz csak vendégszereplőként.

Egy ideje már pletykálják, hogy akár Vasember is szerepelhet majd a Fekete Özvegy-filmben, igaz csak vendégszereplőként.

A Marvel még mindig nem erősítette meg, vagy kommentálta azokat a híreket, miszerint Tony Stark, azaz Vasember a Bosszúállók: Végjáték után visszatér a mozivászonra, még ha egy rövid cameo szerepre is, de talán a rajongók újra láthatják majd kedvenc karakterüket. Robert Downey Jr. éppen legújabb filmje, a Dolittle reklámozásával volt elfoglalva, amikor természetesen feltették a kérdést, hogy visszatér-e a Marvel Moziverzumba.

Vasember feláldozta magát a Végjátékban az univerzum jövőjéért, azonban Downey Jr. a korábbi nyilatkozataival ellentétben már sokkal óvatosabban fogalmazott, hogy visszatérhet-e Vasember, azonban úgy tűnik, hogy bármennyire is szeretnénk Vasembert visszahozni, csak egy archív felvételről lesz szó, de valóban szerepelhet a Fekete Özvegy-filmben.

Igaz, nagyszerű lenne, mármint úgy értem, hogy ez nagyon szép lenne, ha értesítenének engem. Most bármit megtehetnek. Ez egy mélységesen áll interjú is lehet azok számára, akik tudják [az igazságot].
Robert Downey Jr.

Mivel Scarlett Johansson önálló része az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik, még értelme is lehetne, hogy Vasember visszatérjen, de úgy tűnik, hogy a Marvel még a színésszel sem osztotta meg, hogy szerepelni fog-e a filmben. Lehet egy Vasember 2. vagy egy Polgárháború fel nem használt jelenetéről van szó.

A Fekete Özvegy országos bemutatója április 30-án lesz.

Még több a témában...

A Fekete Özvegy egyik színésze óvatlanul leleplezte Kiképző titkos személyazonosságát

Kévés Bence Mihály

Megható videók Robert Downey Jr. és Chris Evans utolsó napjairól a Végjáték forgatásán

Kévés Bence Mihály

Doctor Strange a Végtelen háború forgatásán, és igen, Vasember páncélban!

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat