Bosszúállók: Végjáték

Robert Downey Jr. elárulta, hogy melyik másik Bosszúállót játszotta volna

A Vasembert alakító színész egészen meglepő választ adott arra, hogy melyik másik karaktert választotta volna.

A Vasembert alakító színész egészen meglepő választ adott arra, hogy melyik másik karaktert választotta volna.

Nyilvánvalóan, ha felmerül Robert Downey Jr. neve, akkor mindenki kapásból Vasemberre gondol, hiszen a színész csaknem 11 éven keresztül játszotta a rajongók kedvencét, azonban tavaly a Bosszúállók: Végjátékkal egy korszak lezárult, és a sok másik szereplő mellett a Marvel Moziverzum talán legfontosabb karakterétől is búcsút vettünk, miután Tony Stark feláldozta magát a film végén.

Ugyanakkor ha Downey Jr. egy másik karaktert is játszhatott volna a filmtörténelem legnagyobb univerzumában, akkor ki lett volna az? Miközben a színész legújabb filmjét, a Dolittle-t reklámozta a BBC 1 rádióállomáson, a gyerekek feltett kérdéseire válaszolt. Így derült ki, hogy melyik másik karaktert játszotta volna még szívesen a Marvelnél.

Egyelőre még kérdés, hogy ki lesz az elkövetkező évtized legfontosabb karaktere a Marvel Moziverzumban, bár találgatások vannak, hogy Fekete Párduc és akár az ifjú Tom Holland személyében Pókember is vezető karakterré válhat, már ha ezt a Sony Pictures engedi, s nem tesz keresztbe a Disneynek, éppen ezért kevés esélyt látunk arra, hogy Peter Parker köré építik a jövőt. Sokkal valószínűbb, hogy Marvel Kapitány lesz a befutó.

Az univerzum következő filmjét április 30-án fogják bemutatni, melyben Scarlett Johansson utoljára tér vissza Fekete Özvegy szerepében.

Total
21
Shares
Previous Article

Teljesen átszabják az Anthemet

Next Article
Doctor Strange

A Doctor Strange írója szerint Scott Derrickson soha nem kezdett neki a forgatókönyvnek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!