Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Downey Jr. elárulta, hogy melyik másik Bosszúállót játszotta volna

A Vasembert alakító színész egészen meglepő választ adott arra, hogy melyik másik karaktert választotta volna.

Nyilvánvalóan, ha felmerül Robert Downey Jr. neve, akkor mindenki kapásból Vasemberre gondol, hiszen a színész csaknem 11 éven keresztül játszotta a rajongók kedvencét, azonban tavaly a Bosszúállók: Végjátékkal egy korszak lezárult, és a sok másik szereplő mellett a Marvel Moziverzum talán legfontosabb karakterétől is búcsút vettünk, miután Tony Stark feláldozta magát a film végén.

Ugyanakkor ha Downey Jr. egy másik karaktert is játszhatott volna a filmtörténelem legnagyobb univerzumában, akkor ki lett volna az? Miközben a színész legújabb filmjét, a Dolittle-t reklámozta a BBC 1 rádióállomáson, a gyerekek feltett kérdéseire válaszolt. Így derült ki, hogy melyik másik karaktert játszotta volna még szívesen a Marvelnél.

Nem tudom elképzelni, hogy bármelyik rámenős amerikai kisfiú ne képzelte volna el magát Pókemberként. Ám visszaemlékezve – mert én már csak ilyen nagy Jeremy Renner rajongó vagyok, és ilyen menő karaktert csinált belőle, főleg amikor Roninná vált [a Bosszúállók: Végjátékban] – azt mondanám, hogy Sólyomszem lennék.
Robert Downey Jr.

Egyelőre még kérdés, hogy ki lesz az elkövetkező évtized legfontosabb karaktere a Marvel Moziverzumban, bár találgatások vannak, hogy Fekete Párduc és akár az ifjú Tom Holland személyében Pókember is vezető karakterré válhat, már ha ezt a Sony Pictures engedi, s nem tesz keresztbe a Disneynek, éppen ezért kevés esélyt látunk arra, hogy Peter Parker köré építik a jövőt. Sokkal valószínűbb, hogy Marvel Kapitány lesz a befutó.

Az univerzum következő filmjét április 30-án fogják bemutatni, melyben Scarlett Johansson utoljára tér vissza Fekete Özvegy szerepében.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon