Dolittle

Robert Downey Jr. az állatok nyelvén is ért a Dolittle első előzetesében

A Universal Pictures végre bemutatta a Vasembert is megformáló Robert Downey Jr. főszereplésében készült Dolittle új feldolgozását.

A Universal Pictures végre bemutatta a Vasembert is megformáló Robert Downey Jr. főszereplésében készült Dolittle új feldolgozását.

Ma reggelre már egy csodás Dolittle poszterre ébredtünk, estére pedig az előzetes is befutott Stephen Gaghan közelgő kalandfilmjéhez, amiben a kétszeres Oscar-díjra jelölt Robert Downey Jr. különleges képességének köszönhetően ért az állatok nyelvén.

A film cselekménye körülbelül hét évvel azután veszi fel a fonalat, hogy Dr. John Dolittle magába roskadt, miután tragikus szerencsétlenséggel elvesztette feleségét. A történtek után saját birtokán elszeparálva éli mindennapjait különleges és ritka állatok társaságában. Amikor azonban a fiatal királynő (Jessie Buckley) megbetegszik, erőt vesz magán, vitorlát bont, és barátaival (az állatokkal) kihajózik a tengerre, hogy megtalálják a gyógyulás ellenszerét egy különleges szigeten. De ne is pazaroljuk tovább a drága időt, nézzük a várva-várt előzetest.

A filmben feltűnik még Antonio Banderas (Zorro álarca), Michael Sheen (Underworld), Emma Thompson (Late Night), Rami Malek (Bohém rapszódia), John Cena (ŰrDongó), Kumail Nanjiani (Örökkévalók), Octavia Spencer (Mami), Tom Holland (Pókember: Idegenben), Craig Robinson (A hivatal), Ralph Fiennes (King’s Man: A kezdetek), Selena Gomez (Varázslók a Waverly helyből) és Marion Cotillard (A sötét lovag: Felemelkedés).

A Dolittle bemutatója 2020. január 16-án lesz a magyar mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Gemini Man

Box Office-figyelő: 2019/41. hét: Két Will Smith sem tudott segíteni a Gemini Man-nek

Next Article
El Camino

KRITIKA: El Camino: Totál szívás - A film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!