Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Robert Downey Jr. az állatok nyelvén is ért a Dolittle első előzetesében

A Universal Pictures végre bemutatta a Vasembert is megformáló Robert Downey Jr. főszereplésében készült Dolittle új feldolgozását.

A Universal Pictures végre bemutatta a Vasembert is megformáló Robert Downey Jr. főszereplésében készült Dolittle új feldolgozását.

Ma reggelre már egy csodás Dolittle poszterre ébredtünk, estére pedig az előzetes is befutott Stephen Gaghan közelgő kalandfilmjéhez, amiben a kétszeres Oscar-díjra jelölt Robert Downey Jr. különleges képességének köszönhetően ért az állatok nyelvén.

A film cselekménye körülbelül hét évvel azután veszi fel a fonalat, hogy Dr. John Dolittle magába roskadt, miután tragikus szerencsétlenséggel elvesztette feleségét. A történtek után saját birtokán elszeparálva éli mindennapjait különleges és ritka állatok társaságában. Amikor azonban a fiatal királynő (Jessie Buckley) megbetegszik, erőt vesz magán, vitorlát bont, és barátaival (az állatokkal) kihajózik a tengerre, hogy megtalálják a gyógyulás ellenszerét egy különleges szigeten. De ne is pazaroljuk tovább a drága időt, nézzük a várva-várt előzetest.

A filmben feltűnik még Antonio Banderas (Zorro álarca), Michael Sheen (Underworld), Emma Thompson (Late Night), Rami Malek (Bohém rapszódia), John Cena (ŰrDongó), Kumail Nanjiani (Örökkévalók), Octavia Spencer (Mami), Tom Holland (Pókember: Idegenben), Craig Robinson (A hivatal), Ralph Fiennes (King’s Man: A kezdetek), Selena Gomez (Varázslók a Waverly helyből) és Marion Cotillard (A sötét lovag: Felemelkedés).

A Dolittle bemutatója 2020. január 16-án lesz a magyar mozikban.

Még több a témában...

Megható videók Robert Downey Jr. és Chris Evans utolsó napjairól a Végjáték forgatásán

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Pókember: Hazatérés

Orosz Ferenc

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat