Vasember

Robert Downey Jr. a Bosszúállók: Végjáték NAGY jelenetéről posztolt

A Vasembert megformáló Robert Downey Jr. a közösségi oldalára tett ki képet a Bosszúállók: Végjáték nagy jelenetéről.

A Vasembert megformáló Robert Downey Jr. a közösségi oldalára tett ki képet a Bosszúállók: Végjáték nagy jelenetéről.

A Bosszúállók: Végjáték végső nagy csatajelenetében a Végtelen Kövek segítségével Tony Stark egy csettintéssel elpusztította Thanost és az ő seregét, miközben a 2008-as Vasember-film emlékezetes egysorosát is hallottunk a karaktertől, vagyis hogy

Én vagyok Vasember.

A sok megható pillanat mellett alighanem ez volt a film legszívszorítóbb jelenete, már csak azért is, mert itt búcsúztunk Vasembertől, aki feláldozta magát az univerzumért. A jelenetet többféleképpen is lehet értelmezni, de abban egyetérthetünk, hogy a Végjátékkal bezárult egy olyan kör, amit éppen Vasember indított el 2008-ban.

Mivel hétfőn a Russo testvérek hivatalosan is feloldották a spoilertilalmat a Bosszúállók: Végjátékról, több forgatási kép is napvilágot látott azóta. Most Robert Downey Jr. is beállt a sorba, egy kulisszák mögötti képet osztott meg az ő és a film NAGY pillanatáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tbt #bts @avengers In the still of the night… #TeamStark #thankyou (? @jimmy_rich ) #3000 #videovillage #flashback #throwback

Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, hogy Russoék több félvételt is készítettek a jelenetről, a tökéletes beállítást keresték, sőt, éppen a napokban tudtuk meg Jeff Ford vágótól, hogy egy ideig problémát jelentett a rendezőknek, mit mondjon Vasember abban a pillanatban, mire ő felvetette az „Én vagyok Vasember” szlogen ötletét. A rendezők olyannyira megtetszett az ötlet, hogy már másnap leforgatták a jelenetet.

Total
9
Shares
Previous Article

Ez történt a State of Play-en

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A Marvel hősök közül ki hány percet szerepelt a Bosszúállók: Végjátékban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!