Alien: Covenant

Ridley Scott szerint továbbra is túl kell lépni a Xenomorphokon

Az Alien franchise kitalálója továbbra is a Xenomorphok ellen van, szerinte változtatni kell a szérián.

Az Alien franchise kitalálója továbbra is a Xenomorphok ellen van, szerinte változtatni kell a szérián.

Ridley Scott újfent elmondta, meggyőződése, hogy bár maga az Alien-franchise ezekre az idegenekre támaszkodik, ugyanakkor ezen változtatni kell, mert a szériának fejlődésre van szüksége, ha életben akar maradni.

A Yahoo! Movies oldal beszélgetett a rendezővel, ahol Scott azt próbálta elmagyarázni, hogy nem hiszi, hogy többet kellene foglalkozni a Xenomorphokkal, mint ahogy tették azt az elmúlt filmekben:

Azért csináltuk meg az Alien: Covenantot, hogy fenntartsuk a látszatot, és újraírjuk az univerzumot. Úgy gondolom, hogy a szörnynek befellegzett. Valami másnak kell jönnie. Le kell váltani ezt az idegent.

A kérdés már csak az, hogy készül-e még film a szériából, hiszen az Alien: Covenant nem aratott akkora sikert, mint azt a stúdió remélte. Ugyan Scott többször elmondta, hogy már elkezdett dolgozni a Covenant-folytatásán, amelyben nagyobb hangsúlyt szeretnének fordítani a mesterséges intelligenciára – persze azért kapnánk Alient is a filmben. Ne felejtsük el azt sem, hogy a Disney szeretné felvásárolni a Foxot, ami megint aggodalomra ad okot, ugyanis a mikiegeres cég nem tervezi horrorfilmek gyártását, márpedig az Alien-franchise kőkeményen olyan kategória.

Total
0
Shares
Previous Article

Bosszúállók: Végtelen háború termékek előrendelése és akció!

Next Article

Megjött a Deadpool 2. véres utolsó előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!