Rian Johnson

Rian Johnson új Star Wars-trilógiája már júniusban foroghat

A legfrissebb hírek szerint bő félévvel Az utolsó Jedik után Rian Johnson már a következő Csillagok háborúja-filmet forgathatja.

A legfrissebb hírek szerint bő félévvel Az utolsó Jedik után Rian Johnson már a következő Csillagok háborúja-filmet forgathatja.

A Lucasfilm ősszel bejelentette, hogy Rian Johnson direktort nem küldik pihenőre, hiszen egy új feladattál bízzák meg a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjét: Johnson fogja lefektetni egy új trilógia alapjait a Disneynek, ami szakít a most látható Skywalker saga eddig ismert szereplőivel, s a galaxis egy ismeretlen új pontjára kalauzolja el a rajongókat. A Daily Record szerint a közelgő új trilógiát már 2018 nyarán, júniusban forgatni kezdik Skóciában – A The Rest and Be Thankful névre keresztelt gyönyörű helyszínen.

Pontos részletek híján nem tudni, hogy mennyi időt töltenek majd Skóciában, mint ahogy arról sem, hogy Johnson új filmje miről fog szólni, kik lesznek a főszereplők, és merre viszik a történetet. A mostani hír pikantériáját az adja, hogy J.J. Abrams is erre az időre ütemezte a Skywalker-család kilencedik részét, amit szeptemberben átvett Colin Trevorrowtól.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Új képet mutattak be a Jurassic World: Bukott birodalomból

Next Article

KRITIKA: Doktor Knock

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!