Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson: Luke Skywalker az utolsó Jedi

A rendező megerősítette, hogy ki tölti be az utolsó Jedi szerepét a Star Wars franchise új trilógiájában.

Rian Johnson megerősítette, hogy a 8. rész címe, a The Last Jedi nem másra utal, mint a megmaradt utolsó Jedire, Luke Skywalkerre (Mark Hamill). Sajnos a forgalmazók elkövettek egy óriási hibát, nem várták meg a rendezőt, és ezért sokan rosszul fordították a Jedi szót, ami az angolban jelenthet egyes és többes számot is.

Rian Johnson a New York Timesnak adott interjújában elárulta, hogy Luke Skywalker az utolsó Jedi:

Az ébredő Erő nyitó szövegében már olvashattuk, és igen, Luke Skywalker az utolsó Jedi. Bizonyos szempontból minden játszik ebben a filmben, de a történet megismerésekor kiderül, hogy ő az utolsó Jedi lovag. Száműzetésbe vonult egy szigetre, melynek okai egyelőre ismeretlenek.

Talán a legfőbb kérdés most nem is az, hogy ki az utolsó Jedi, hanem hogy mi lesz a Star Wars 9. résszel, miután Colin Trevorrow kilépett a projektből és nincs használható forgatókönyv sem. A sorozatos rendezői menesztésekből arra lehet következtetni, hogy talán túl nagyok az elvárások, és ennek a rendezők isszák meg a levét. Ugyanakkor körvonalazódni látszik az is, hogy Kathleen Kennedy csak Rian Johnsonra meri bízni a befejező epizódot.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Még több a témában...

[SWCO] Karakterposzterek a Star Wars Celebrationről

Brutálisan jó lett a harmadik Zsivány Egyes előzetes

Kévés Bence Mihály

Adam Driver elárulta, hogy kik Rey szülei?

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább