House of the Dragon

Rhaenyra és Daemon Targaryen is feltűnt a House of the Dragon a forgatásán

Az első forgatási képek a Trónok harca spin-offból.

A hét elején hivatalosan is elstartolt a House of the Dragon című Trónok harca spin-off sorozat forgatása. Eme eseményről maga az HBO osztott meg néhány képet, amin a szereplők éppen egy olvasópróbát tartottak. Majd miután felolvasták a soraikat, kezdetét vette a tényleges munka, immáron jelmezben és a kamerák előtt.

Tegnap az első forgatási képek is megjelentek a világhálón. A képeken a főszereplőket alakító Emma D’Arcy és Matt Smith karaktereit jelmezben és a Targaryen karakterek összetéveszthetetlen ezüst fürtjeivel látjuk egy tengerparti felvételen. A sorozatban Smith alakítja Daemon Targaryen herceget, míg D’Arcy a feleségét, Rhaenyra Targaryen hercegnőt.

Smith Viserys király fiatal öccsét alakítja, aki egy páratlan harcos és sárkánylovas hírében áll, továbbá Daemon lesz a sárkányvér tiszta örököse. A karakterleírásban még arról is olvashatunk, hogy amikor egy Targaryen megszületik, az istenek feldobnak egy érmét a levegőbe… Az utolsó gondolat természetesen arra utal, hogy a Targaryen Ház tagjai képesek megőrülni, ahogy láttunk arra példát a franchise korábbi részeiben.

House of the Dragon 300 évvel játszódik majd a Trónok harca-sorozat eseményei előtt, és a legendás Targaryen Ház monumentális felemelkedésének és tragikus bukásának epikus történetét meséli majd el a rajongóknak. Paddy Considine (Dead Man’s Shoes, Világvége) alakítja majd Viserys Targaryen királyt, Olivia Cooke (Ready Player One) kapta Alicent Hightower szerepét, míg Emma D’Arcy (Truth Seekers) lesz Rhaenyra Targaryen hercegnő.

Tíz rész készül az első évadból. George R.R. Martin és Ryan Condal társkészítői szerepkörben térnek vissza, Condal pedig közösen dolgozik Sara Lee Hess íróval a forgatókönyvön. A showrunneri posztra Miguel Sapochnik-et szemelték ki, utóbbi pedig még a pilot rész forgatásáért is felelős lesz. A tervek szerint jövő év elején kezdik a forgatást.

Total
4
Shares
Previous Article
The Mandalorian

The Mandalorian játék készül az Xbox berkein belül

Next Article
Netflix

A Nézzünk valamit funkcióval a Netflix leveszi a döntés terhét a válladról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!