Star Wars

Rey új barátokra tesz szert a Star Wars: Episode IX részben?

Újabb pletykák jelentek meg az új Star Wars trilógia befejező részéről, melyben Rey új barátokra tehet szert.

Újabb pletykák jelentek meg az új Star Wars trilógia befejező részéről, melyben Rey új barátokra tehet szert.

A kiszivárgott fotókból tudjuk, hogy Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) és Chewbacca saját kalandon vesznek részt a Star Wars: Episode IX részben. De eközben hol van Rey (Daisy Ridley) és Rose (Kelly Marie Tran)? Talán ők is saját küldetésüket teljesítik, miközben először találkoznak a mozivásznon?

Rose egy olyan karakter, akiről nem sokat hallottunk mióta J.J. Abrams elkezdte forgatni a Skywalker-saga fináléját, mindössze apró információk szivárogtak ki róla itt-ott. Rose Az utolsó Jedik egyik megosztó karaktere volt, bár az univerzumra újdonságként hatott, ennek ellenére néhány rajongó gyűlölettel tekint Rosera, ami a közösségi médiában meg is mutatkozott, mikor sértő és bántó megjegyzéseket tettek a karbantartót játszó Kelly Marie Tran közösségi oldalán. Később annyira eldurvult a helyzet, hogy a színésznő inkább törölte magát a felületről.

Kérdéses, hogy mi történt a karakterrel, és hogy visszatér-e a folytatásban, márcsak azért is, mert Az utolsó Jedik végén Rose megmentette Finnt, és kifejezte érzéseit, ugyanakkor nem tudjuk, hogy Finn milyen érzéseket táplál Rey iránt, miután a csoncsvadász lánnyal elmenekültek a Jakkuról. Hármójuk között fog játszódni, különösen Rey és Rose között. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

Reyt meglehetősen sok Star Wars karakterrel párosították össze a hetedik és a nyolcadik epizódban. Finn-nel és BB-8-val menekült a Jakkun, a Millennium Falcon elrepítette őt és Han Solot Maz Kanata Kastélyába, Az ébredő Erő végén előbb Organa tábornokkal találkozott, majd Chewbaccával és R2-D2-vel közösen indult megkeresni a nyomaveszett Luke Skywalkert. A folytatásban újabb karakterekkel hozta össze a sors, Luke-kaltalálkozott az Ahch-Ton, majd Kylo Rennel és Snoke legfőbb vezérrel, a film végén az Ellenállás legjobb pilótájának, Poe Dameronnak is bemutatkozott.

Jelenleg a kiszivárgott információ szerint Rey – amely egy a produkciós csapathoz közel álló személytől származik – Rose-zal közösen saját kalandon vesznek részt.

Úgy hallottam, hogy a film 3 cselekményszálon fog futni: Az egyik Poe és Finn missziója, a másik szál Rey és Rose kalandját fogja követni, és az utolsó Kylo perspektívájából származna. Próbálja tartani [az Első Rend] vonalat és beteljesíteni tervét.

A Reddit felhasználó nem akarta ezidáig megerősíteni ezeket a történéseket. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a személy, aki kiszivárogtatta az információt, csak kisebb munkán vett részt a forgatáson. Ugyanakkor egyre biztosabb, hogy Finn, Poe és Chewbacca egy ismeretlen bolygóra látogatnak, amit a korai fotókon láthattuk, ahogy a három karakter összeáll. Hírek szerint a képek a film első jelenetét ábrázolják. Pletykák szerint Leia tábornok katonákat küld, hogy újoncokat toborozzanak, mivel az Ellenállás létszáma jelentősen lecsökkent Az utolsó Jedikben. A legérdekesebb szál itt, amiről senki sem beszélt, az, hogy mind az Első Rendet, mind pedig az Ellenállás egy Skywalker vezeti, erre még nem volt példa a franchise történelmében, azonban arról, hogy Rey és Rose milyen kalandra indul, semmit sem tudni.

Feltehetőleg ez lett volna a legfőbb konfliktus az Episode IX-ben, azonban Carrie Fisher halála miatt ezt a jelenetet már nem tudták leforgatni, így vélhetően a szkriptet is módosították. Talán sohasem derül ki, hogy J.J. Abrams mennyire írta át a történetet Colin Trevorrow kirúgását követően, de pletykák szerint két kulcsfontosságú jelenetet is szántak Kylo Rennek és Leiának, amik már soha nem készülnek el. A rendező korábban elárulta, hogy az Episode IX forgatása során olyan felvételeket is felhasználnak majd Carrie Fisherről, amiket még Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik alatt rögzítettek, de végül nem kerültek bele a végső alkotásokba. A Lucasfilm korábban megerősítette, hogy nem használnak vizuális effekteket, hogy életrekeltsék a színésznőt, ezért a szóban forgó jeleneteket utólag újraszinkronizálják.

Több utalás is van arra, hogy a Star Wars: Episode IX és Az utolsó Jedik között jelentősebb idő fog eltelni, így Reyből sokkal képzettebb harcos válhat, és a hosszabb idő arra is válasszal szolgál, hogy mi történt Finn és Rose között.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Total
10
Shares
Previous Article

[CCXP 2018] Bemutatták a Pókember: Idegenben lopakodó ruháját

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Rengeteg utalás volt a Bosszúállók 4. alcímére, júniusban meg is erősítették

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!