Főoldal Filmek Rey szüleivel már a Baljós árnyakban is találkozhattunk?
Filmek

Rey szüleivel már a Baljós árnyakban is találkozhattunk?

A LucasFilm hivatalos koncepciós művésze, Iain McCaig is előállt egy elképzeléssel, ami akár a Star Wars 8 nagy titkát is végérvényesen leleplezheti.

433

A LucasFilm hivatalos koncepciós művésze, Iain McCaig is előállt egy elképzeléssel, ami akár a Star Wars 8 nagy titkát is végérvényesen leleplezheti.

Sok kérdés foglalkoztatja a Star Wars fanokat az utóbbi időben, főleg Az ébredő Erő megjelenése óta, melyben számtalan új karakter tűnt fel. Az egyik legnagyobb kérdés most az, hogy kik lehetnek Rey (Daisy Ridley) szülei. Elég zsákbamacska ez a história, már a számát sem tudjuk, hogy hány teóriát olvashattunk erről, vannak akik halálbiztosra állítják, hogy Rey Anakin Skywalker reinkarnációja.

Mi is csak sötétben tapogatózunk, mikor felteszik a kérdést, hogy Daisy Ridley karaktere hogy jött a képbe, hogy tudja az Erőt használni mindenféle jedi-kiképzés nélkül. A Star Wars News Net szaklap volt megint az az oldal, ahol előálltak a következő, de annál hihetőbb sztorival. Spoiler rész következik!

Iain nem először dolgozott a Star Wars-univerzumban, részt vett a Baljós árnyak, és Az ébredő Erő epizódok felvétele során is. Ő volt a ruhák tervezője, McCaig öltöztette fel Amidala szenátort, és ő volt aki ruhát adott Darth Maulnak, a Sith-ek egyik tanítványának. A művész jelenleg Új-Zélandon tartózkodik, ahol egy művészeti kiállításon vesz részt. McCaig szerint Qui-Gonnak és Shminek volt egy aprócska románca a Tatooinon, amit a filmben nem említettek, és még a jedik sem tudtak erről. De ha született is gyermek az afférból, akkor az a gyerek nem lehet Rey, túl sok idő telt el az első, illetve a hetedik rész között. Bárhogy számolunk, nem jön ki, ergo ennek a névtelen utódnak is van egy sarja, akire már illik Rey szerepe. Kaptunk egy új generációs Skywalkert?

Izgalmasabbnál izgalmasabb hírek érkeznek az Episode VIII rész előtt, de Rian Johnson és Colin Trevorrow – utóbbi a kilencedik Star Wars rész rendezője elmondta már, hogy pontos választ csak a trilógia befejező részében kapunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események