Wide Screen
Image default
Játékok

Rengetegen voltak kíváncsiak a Marvel’s Avengers bétájára

A Square Enixnél több mint hatmillió játékost számláltak.

A nyár utolsó hónapjában, augusztus korábbi hétvégéin zajlott a Marvel’s Avengers bétatesztje, amelyet természetesen mi is kipróbáltunk. Ahogy a játékosok, úgy a fejlesztők is leszűrték a tanulságot és egy utolsó rohammal még rengeteg dolgot igyekeznek javítani a jövő heti megjelenésig a visszajelzések alapján. Minderről egy méretes listát is közreadtak a honlapjukon.

Azonban hogy ne legyen ennyire száraz és merev a bejelentkezésük, megfejelték mindenféle érdekes számadatokkal, már ami a béta körüli érdeklődést illeti. Kiderült hogy több mint hatmillió játékos próbálta ki a játékot és együtt 300 millió ellenfelet gyűrtek le. Ha valaki azonban ettől is részletesebb adatokra vágyik, akkor böngéssze át a lenti infógrafikát, mert egyes szereplőkre lebontott számokat is megtudhat, például Hulk 200 milliószor csapott le ezen alkalmak során.

Marvel’s Avengers szeptember 4-én érkezik PS4, Xbox One és PC platformokra, idővel pedig ingyenes next-gen frissítéssel lesz játszható PS5 és Xbox Series X konzolokon.

Még több a témában...

Érkezhet a The Last of Us Part II többjátékos módja?

Fonyódi Dávid

HDR-ben a közelmúlt összes látványos trailere

Sinka Tamás

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat