Főoldal Játékok Rengetegen voltak kíváncsiak a Marvel’s Avengers bétájára
Játékok

Rengetegen voltak kíváncsiak a Marvel’s Avengers bétájára

A Square Enixnél több mint hatmillió játékost számláltak.

500

A nyár utolsó hónapjában, augusztus korábbi hétvégéin zajlott a Marvel’s Avengers bétatesztje, amelyet természetesen mi is kipróbáltunk. Ahogy a játékosok, úgy a fejlesztők is leszűrték a tanulságot és egy utolsó rohammal még rengeteg dolgot igyekeznek javítani a jövő heti megjelenésig a visszajelzések alapján. Minderről egy méretes listát is közreadtak a honlapjukon.

Azonban hogy ne legyen ennyire száraz és merev a bejelentkezésük, megfejelték mindenféle érdekes számadatokkal, már ami a béta körüli érdeklődést illeti. Kiderült hogy több mint hatmillió játékos próbálta ki a játékot és együtt 300 millió ellenfelet gyűrtek le. Ha valaki azonban ettől is részletesebb adatokra vágyik, akkor böngéssze át a lenti infógrafikát, mert egyes szereplőkre lebontott számokat is megtudhat, például Hulk 200 milliószor csapott le ezen alkalmak során.

Marvel’s Avengers szeptember 4-én érkezik PS4, Xbox One és PC platformokra, idővel pedig ingyenes next-gen frissítéssel lesz játszható PS5 és Xbox Series X konzolokon.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...