Rengetegen voltak kíváncsiak a Marvel’s Avengers bétájára

A Square Enixnél több mint hatmillió játékost számláltak.

A nyár utolsó hónapjában, augusztus korábbi hétvégéin zajlott a Marvel’s Avengers bétatesztje, amelyet természetesen mi is kipróbáltunk. Ahogy a játékosok, úgy a fejlesztők is leszűrték a tanulságot és egy utolsó rohammal még rengeteg dolgot igyekeznek javítani a jövő heti megjelenésig a visszajelzések alapján. Minderről egy méretes listát is közreadtak a honlapjukon.

Azonban hogy ne legyen ennyire száraz és merev a bejelentkezésük, megfejelték mindenféle érdekes számadatokkal, már ami a béta körüli érdeklődést illeti. Kiderült hogy több mint hatmillió játékos próbálta ki a játékot és együtt 300 millió ellenfelet gyűrtek le. Ha valaki azonban ettől is részletesebb adatokra vágyik, akkor böngéssze át a lenti infógrafikát, mert egyes szereplőkre lebontott számokat is megtudhat, például Hulk 200 milliószor csapott le ezen alkalmak során.

Marvel’s Avengers szeptember 4-én érkezik PS4, Xbox One és PC platformokra, idővel pedig ingyenes next-gen frissítéssel lesz játszható PS5 és Xbox Series X konzolokon.

Total
0
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

Bemutatjuk a The Suicide Squad legújabb szereplőit

Next Article

Bemutatkozott az NBA 2K21 karriermódja és új Neighborhood felülete

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!