Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Rengeteg új képkockát hozott a Bosszúállók: Végjáték új előzetese

Ahogy megkezdődött a mozijegy vásárlás a Bosszúállók: Végjáték fináléra, azzal egy időben egy új előzetest is bemutatott a Marvel Studios.

A Marvel Studios már hetekkel korábban bejelentette, hogy április első napjaiban elrajtol az április végén érkező Bosszúállók: Végjátékra a jegyvásárlás, de arra senki sem számított, hogy a márciusi előzetes után egy újabb előzetest kapunk. Igaz, a most bemutatott trailer inkább egy hosszabb tévészpotnak felel meg, de rengeteg új képkockát rejt az ízelítő.

A közel egy percesre sikerült előzetes számos új jelenetet hozott a Megtizedelést túlélt hősökről, miközben hőseink mindent megtesznek, hogy helyrehozzák az Őrült Titán csettintését. A videóban többek közt szemtanúi lehetünk, ahogy Tony Stark és Pepper Potts találkoznak, a Bosszúállók az új Quinjettel Thanos nyomába erednek, visszatér a The Sanctuary II hadihajó, amivel először a Thor: Ragnarök végén találkoztunk, az egyetlen életben maradt Galaxis Őrzőt, Mordályt, Josh Brolin, mint Thanos is megmutatta magát a Végtelen háború után, de talán a trailer legérzelmesebb pillanata az, mikor Vasember és Amerika kapitány találkoznak, s kezet ráznak az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után. Sokan erre a találkozásra már a Bosszúállók: Végtelen háborúban vártak, azonban ott még elmaradt, most viszont bepótolták.

Ugyanakkor fontos hangsúlyoznunk, hogy az előzetesben látott jelenetek nem biztos, hogy benne lesznek majd a filmben, hiszen Russo fivérek elárulták, hogy olyan jeleneteket láthatunk az előzetesekben, amik végül nem kerültek bele a film végső három órás vágásába.

A jegyvásárlással és az új videó mellé új posztereket is kaptunk a stúdiótól:

Még több a témában...

KRITIKA: Vasember 3.

Kiss Zita

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat