Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige megerősítette [SPOILER] a Thor: Ragnarökben

A Thor: Ragnarök bemutatója után Kevin Feige megerősítette azt, amit sejteni lehetett a mozi után.

A Thor: Ragnarök premierje előtt már beszéltek arról, hogy a film végén két stáblistás jelenetet is láthatunk, így mindenki tűkön ülve várta, hogy vajon a Marvel mit fog felvezetni bennük. Esetleg a Fekete Párducra kapunk egy utalást, netalántán a Bosszúállók: Végtelen háborút vezetik fel?

A film középső stáblistás jelenetében Thor és Loki éppen az asgardiak új otthona, a Föld felé tartanak, mikor a semmiből megjelenik előttük egy gigantikus űrhajó. Ennél a résznél többen tudni vélték, hogy a mérete és a jövő évi Végtelen háború okán a hajó tulajdonosa csak is Thanos lehet, de mindeddig ezt hivatalosan nem erősítették meg. Kevin Feige a The Wrapnak elárulta, hogy a film végén a The Sanctuary II-t láttuk, vagyis Thanos tényleg megjelent. Az első Sanctuary-val még a Bosszúállók első részében találkoztunk, ami egy chitaurik által lakott aszteroida mező volt, ezért nem véletlen, hogy az Őrült Titán hasonlóan keresztelte el a flotta zászlóshajóját.

A folytatást pedig azok már tudják, akik látták a Comic-Conról kiszivárgott előzetest, ám nem kell már sokat várunk a hivatalos trailerre, hiszen korábban elmondták, hogy még az év vége előtt bemutatják azt. A Thor: Ragnarök kritikánkat már olvashatjátok az oldalon.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Akár így is kinézhetett volna a Tél katonája az Amerika kapitányban

Kévés Bence Mihály

A Venom folytatása is családbarát lesz?

Kévés Bence Mihály

Állítólag Tom Holland Pókembere feltűnt volna a Venom-filmben, csak törölték a jelenetet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább