x
Filmek

Rendezőre talált az Uncharted, és még mindig Tom Hollandé a főszerep

A Sony végre megtalálta az Uncharted-film rendezőjét, miután a korábbi rendező lelépett a projekt éléről kreatív különbség címszó alatt.

Rendezőre talált az Uncharted, és még mindig Tom Hollandé a főszerep
  • Publishedjanuár 16, 2019

A Sony végre megtalálta az Uncharted-film rendezőjét, miután a korábbi rendező lelépett a projekt éléről kreatív különbség címszó alatt.

Egészen hosszú és nehéz út van az Uncharted-film mögött, de stúdió még ezek után is reméli, hogy a konzoleladások után a mozi kasszái előtt is kígyózni fognak a sorok, mert mindenki az adaptációra lesz kíváncsi, ami valljuk be őszintén, nagyon kemény feladat, ugyanis eddig nem sikerült méltó adaptációt készíteni egyik videojátékból sem. De majd most, Dan Trachtenberg rendezővel.

Mérvadó Variety szellőztette meg az információkat, miszerint a 10 Cloverfield Lane direktora, Dan Trachtenberg aláírt a projektre, ő váltja Shawn Levy-t a rendezői székben, miután nem bírta a nyomást a Sony oldaláról, s kreatív különbségekre hivatkozva elhagyta a projektet. A stúdió részéről érthető a nyomás, a PlayStation exkluzív tartalom nem hasalhat el a mozikban, hoznia kell a színvonalat, s meg kell törni az évek óta tartó átkot Hollywoodban: nem lehet jó játékadaptációt készíteni.

Múlt évben jelentette be a stúdió, hogy a Pókembert alakító Tom Holland színészben találták meg a fiatal Nathan Drake főszereplőt, és a legújabb hírek szerint a Sony ragaszkodik Hollandhez, így továbbra is vele képzelik el az alkotást. Nem tudjuk biztosra, hogy a színész tegnap mire célzott a közösségi oldalán, ahol arról posztolt, hogy beszélt a Sonyval, de nem árulta el, miről. Délután azonban érkezett a Pókember: Idegenben első előzetese, amit már magyar szinkronnal is megnézhettek. És még az sem kizárt, hogy a bejegyzésben az Uncharted új rendezője is utalt.

A Bad Boys franchisetől átcsábított Joe Carnaham hegeszti a szkriptet Jonathan és Mark Walker vázlataiból, azonban a történetről nem sokat tudunk, de a legutóbbi hírek szerint a sztori a fiatal Nathan Drake és Sulivan első találkozására fókuszál. Hogy ki játssza majd az idősebb gazembert, nem tudni, de valakit csak találnak arra a szerepere is Hollywoodban.

Dan Trachtenberg

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.