x
Close


Közelgő események

Játékok

Remekül járnak a zombis játékok rajongói a havi PS Plus kínálattal

Erős lett a következő hónap kínálata és főszerepbe ültette az élőhalottakat.

Remekül járnak a zombis játékok rajongói a havi PS Plus kínálattal
  • PublishedMarch 31, 2021

Végre leleplezték, melyik játékokra kell számítanunk Április hónap folyamán a PlayStation Plus előfizetés keretei között. Mint tudhatjuk, így egy pár ingyenes alkotást minden hónapban behúzhatunk és a következő egészen erősen sikerült. Az első cím, amely csak PS5 tulajoknak jár az Oddworld Soulstorm, amiben visszatér Abe és minden eddiginél szebb köntösbe csomagolva vehetjük fel a fonalat közvetlenül az Oddworld New ’N’ Tasty történései után. Most az egész Mudokon nemzetséget kell megmenteni bármi áron. Sok fejtörőn az általuk adott csapatban kell majd dolgozni, hiszen csak így tudunk dűlőre jutni velük.

A PS4 tulajdonosoknak sem kell félniük, ugyanis egy nagyon minőségi alkotás fogja az ő markukat is ütni. A PS berkeken belül már-már klasszikusnak számító Days Gone “zombija” ugyanis minden erejükkel azon lesznek, hogy elpusztítsák Deacon St. John-t ahogy próbálja megtalálni a kitörés során elveszett feleségét. Hatalmas hordákat kell majd legyőznünk benne és szektások, továbbá útonállók is nehezíteni fogják a dolgunkat. Tartalmas és hosszú szórakozást ígér a Days Gone is.

Nem szállunk le a zombis vonatról, ugyanis a minden konzoltulajdonos számára elérhető alkotások szintén velük folytatódnak. A Zombie Army 4 : Dead War-ban ugyan náci köntösbe vannak csomagolva ezek az élőhalottak, de a lényege nagyjából ennek is ugyanaz. Az éltünkre törnek és nekünk el kell őket pusztítanunk. Az előző alkotással ellentétben itt az 1940-es évek Európájában már bandázhatunk majd maximum 3 haverunkkal, szóval hogyha szeretnénk zombikat irtani kívánni sem tudunk jobb ingyenes kínálatot ennél.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.