Reese Witherspoon már tárgyal a Doktor Szöszi 3-ról

A hírek szerint lesz Doktor Szöszi 3., és Reese Witherspoon mellett az első rész forgatókönyvírói is benne vannak az új rész elkészítésében.

A hírek szerint lesz Doktor Szöszi 3., és Reese Witherspoon mellett az első rész forgatókönyvírói is benne vannak az új rész elkészítésében.

A Deadline forrásai megtudták, hogy Reese Witherspoon visszatérhet Elle Woods szerepében a Doktor Szöszi harmadik részében, sőt, a színésznő mellett a rendező és a stáb többi tagja is ott lesz az új rész forgatásán. Az is kiderült, hogy Kirsten Smith és Karen McCullah, az első Doktor Szöszi történetét jegyző páros a végső megbeszélésükre járnak, s ha minden stimmel, akkor rögtön elkezdenek dolgozni a Doktor Szöszi 3 forgatókönyvén.

Részleteket a filmről nem árultak el, mindössze annyi ismert, hogy a harmadik részt a 2001-es Doktor Szöszi szellemében forgatnák, és a készítők remélik, hogy a folytatásra sikerül visszacsalogatni azt a közönséget, akik sok évvel korábban beleszerettek az első részbe.

A Doktor Szöszi első részét 17 éve mutatták be, ami a gimi legdögösebb bombázójáról szólt, akit dobott a pasija. Kiderül, hogy Elle-t azért dobta barátja, mert jogi egyetemre készül, és joghallgatónak csak komoly barátnője lehet. Elle Woods úgy dönt, bosszút áll, és követi a fiút az egyetemre, de közben a lány rádöbben, hogy sokkal több ő, mint rózsaszín micisapkába és magassarkúban mutatkozó bombázó. Az első rész hatalmas siker volt, a 18 millió dollárból készült film nemzetközi színpadon 141 millió dollárt zsebelt be, így zöld utat kapott a második rész. 2003-ben érkezett is a második rész, amelyben Woods útja egyenesen a fővárosba vezetett, Washington D.C.-be, ahol egy törvényjavaslatot készül beadni a kongresszushoz az állatkísérletek betiltása végett.

Total
0
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn válaszolt arra, látunk-e Foxtól bárkit A galaxis őrzői vol 3. részben

Next Article

[PLETYKA] Kiszemelték a Bond 25 női gonosztevőjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!