Doktor Szöszi

Egy új, későbbi időpontban mutatják be a Doktor Szöszi 3. részét

Még éveket kell várnunk Doktor Szöszire.

A tegnapi napot követően, amikor is egy virtuális Doktor Szöszi találkozót tartottak, az MGM stúdió hivatalosan is kiadta a dátumot, hogy Reese Witherspoon főszereplésével mikor láthatjuk a Doktor Szöszi 3. részét a mozikban. A harmadik rész munkálatai már évek óta húzódnak, az idei évben pedig a koronavírus-járvány is keresztül húzta a stúdió számítását.

A projekt még 2018-ban kapott engedélyt, majd nem sokkal később kitűzték a bemutató időpontját is 2020 elejére, azonban a dolgok rosszra fordultak. Az előkészület évekig elhúzódott, a 2020-as évről pedig teljesen lemondtak a készítők. Korábban Kirsten ‘Kiwi’ Smith and Karen McCullah személyében már vázlat is született a történethez, most azonban Mindy Kaling és Dan Goor írókkal felvértezve teljesen átírják a sztorit, és ennek apropóján az MGM tegnap kitűzte az új premier időpontját 2022 májusára. Ez azt jelenti, hogy a projekt indulásától számítva csaknem négy évük lesz a készítőknek, hogy elkészítsék a várva-várt folytatást.

A sztori részletei nem ismertek a harmadik résznél, azonban korábban úgy írták le az új filmet, hogy azt az első film szellemében forgatják, vagyis azzal a szándékkal készítik el, hogy ez „inkább a ranglétrán a nők előrehaladásáról és ennek a társadalomra vetett üzenetéről szól majd”. A készítők ennek fényében remélik, hogy az eredeti rész szerelmeseit sikerül újra megszólítaniuk, miközben új táborra is talál a harmadik rész, s magáévá teszik Elle Woods és a film üzenetét.

Doktor Szöszi
Total
2
Shares
Previous Article

14 percnyi játékmenet érkezett a Scornból

Next Article
The Trial of the Chicago 7

KRITIKA: The Trial of the Chicago 7

Related Posts