Wide Screen
Image default
Filmek

Rebecca Ferguson megerősítette visszatérését a Mission: Impossible 7-ben

Christopher McQuarrie rendező bejelentette a következő két Mission: Impossible részt, amire most Rebecca Ferguson színésznő is bejelentkezett.

A Paramount Pictures a közelmúltban megerősítette a Mission: Impossible franchise hetedik és nyolcadik részét, sőt, az egymás követő két rész bejelentése után az is világossá vált, hogy a hetedik részt 2021. július 23-án, míg a nyolcadikat 2022. augusztus 5-én érkezik a mozikba. A rendezői székbe visszatér Chris McQuarrie direktor, akinek az előző két részt is köszönhetjük, főszerepben ezúttal is Tom Cruise személyében Ethan Hunt ügynökkel.

Rebecca Ferguson az ITV műsor vendége volt, ahol természetesen a műsorkészítők szerették volna megtudni, hogy Ilsa Faust szerepelni fog-e a következő Mission: Impossible részben, amit Ferguson nagy buzgón megerősített, hogy ő is benne lesz a hetedik részben.

Tom Cruise mellett Ferguson az első színész, aki megerősítette szerepét a következő filmben, bár valószínűleg hamarosan Simon Pegg és Ving Rhames is csatlakozni fog a szereplőgárdához, de még az sem kizárt, hogy Jeremy Renner is visszatér, aki a Bosszúállók forgatása miatt lekésett a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásáról. A mostani hír sokakat talán nem lepett meg, ugyanis Ferguson a Mission: Impossible – Titkos nemzet óta oszlopos tagja a csapatnak, és a legutóbbi részben is alaposan kivette részét a történetből.

Még több a témában...

Superman csatlakozott a Mission: Impossible 6-hoz

Kévés Bence Mihály

Elkészültek A holnap határa folytatás forgatókönyvével

Kévés Bence Mihály

Második előzetest kapott a Star Trek: Mendenen túl mozi

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább