Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson megerősítette visszatérését a Mission: Impossible 7-ben

Christopher McQuarrie rendező bejelentette a következő két Mission: Impossible részt, amire most Rebecca Ferguson színésznő is bejelentkezett.

Christopher McQuarrie rendező bejelentette a következő két Mission: Impossible részt, amire most Rebecca Ferguson színésznő is bejelentkezett.

A Paramount Pictures a közelmúltban megerősítette a Mission: Impossible franchise hetedik és nyolcadik részét, sőt, az egymás követő két rész bejelentése után az is világossá vált, hogy a hetedik részt 2021. július 23-án, míg a nyolcadikat 2022. augusztus 5-én érkezik a mozikba. A rendezői székbe visszatér Chris McQuarrie direktor, akinek az előző két részt is köszönhetjük, főszerepben ezúttal is Tom Cruise személyében Ethan Hunt ügynökkel. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Rebecca Ferguson az ITV műsor vendége volt, ahol természetesen a műsorkészítők szerették volna megtudni, hogy Ilsa Faust szerepelni fog-e a következő Mission: Impossible részben, amit Ferguson nagy buzgón megerősített, hogy ő is benne lesz a hetedik részben.

Tom Cruise mellett Ferguson az első színész, aki megerősítette szerepét a következő filmben, bár valószínűleg hamarosan Simon Pegg és Ving Rhames is csatlakozni fog a szereplőgárdához, de még az sem kizárt, hogy Jeremy Renner is visszatér, aki a Bosszúállók forgatása miatt lekésett a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásáról. A mostani hír sokakat talán nem lepett meg, ugyanis Ferguson a Mission: Impossible – Titkos nemzet óta oszlopos tagja a csapatnak, és a legutóbbi részben is alaposan kivette részét a történetből.

Total
3
Shares
Previous Article

A Star Wars: Episode IX art rajz Kylo Ren új maszkjáról és Lando Calrissian jelmezéről árulkodik?

Next Article
James Cameron

James Cameron azon dolgozik, hogy Neill Blomkamp Alien-filmje elkészüljön

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!