Rajongói teória, hogy ki menti meg Tony Starkot az űrben

A NASA már a Marvel segítségére sietett, hogy megmentsék az űrben rekedt Tony Starkot, azonban egy rajongói teória szerint így mentik meg Vasembert.

A NASA már a Marvel segítségére sietett, hogy megmentsék az űrben rekedt Tony Starkot, azonban egy rajongói teória szerint így mentik meg Vasembert.

A Bosszúállók: Végjáték első előzetese a megszokottnál sokkal komorabb lett, ami a DC Moziverzumban teljesen megszokott, azonban nem a Marvel Moziverzumban, ahol boldog és jókedvű mindenki, de nem Thanos Megtizedelése után. Szó szerint letört volt mindenki az előzetesben, mint a bilifüle, Tony Stark (Robert Downey Jr.) pedig egyenesen feladta, hogy valaha is hazatalál Miss Pottshoz (Gwyneth Paltrow), így utolsó óráiban egy videofelvételt készített, hogy elköszönjön jegyesétől. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A trailer után az amerikai űrkutatási ügynökség, a NASA már adott tippet arra, hogy miként találják meg Starkot a világűrben, azonban csak találgatni tudunk, hogyan kerül haza a hős. Szerencsére egy Reddit felhasználó egészen ésszerű és logikus elmélettel állt elő a fórumon, miszerint Mordály és Miss Potts siet majd Vasember megmentésére. Előbbit hajtja a kíváncsiság, hogy ki maradt életben az Őrzők közül – miután Groot elporladt a Végtelen háború végén, a többiekről pedig semmit sem tud -, utóbbit pedig a szíve vezeti Tonyhoz, és tudjuk, hogy a karakter a folytatásban viselni fogja a Rescue nevezetű páncélt, amiről már kiszivárgott egy kép is. A problémát a megkeresésben egyedül az jelenti, hogy Mordálynak nincs hajója, hiszen a Földre Thorral érkezett a Bifrostön keresztül.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=””]A Végtelen háború végén Mordály nem tudja, hogy az Őrzők közül kik maradtak életben a Titánon. Szerintem a Végjáték azzal fog kezdődni, hogy Mordály az Őrzők hajójának jeladóját megpróbálja bemérni, vagyis a Benatar helyzetét, és sikerrel fog járni.

A problémát az jelenti, hogy jelenleg nincs egy hajója, merthogy a Bifrostön keresztül jött a Földre. Szerintem mikor a Bosszúállókat a hajóról kérdezte, akkor a csapat a Stark bázisra irányítja majd Mordályt, ahol találkozni fog Pepper-rel, aki szintén próbálja megtalálni Tony Starkot. Közösen vágnak neki az űrnek Stark űrhajójával. Ezután rálelnek Tonyra (és talán Nebulára) a Benatar fedélzetén, majd visszahozzák őket a Földre. Pepper természetesen a Rescue nevű páncélt fogja viselni, amit korábban láttunk kiszivárogni.[/penci_blockquote]

[Avengers: Endgame] – Rocket and Pepper will rescue Tony from r/FanTheories

Egészen hihető teória arról, hogy Tony miként menekül meg a sötét és hideg űr fogságából, és még arra is választ kapnánk, hogy Peppernek miért van szüksége páncélra. Persze biztosak nem lehetünk benne, de hogy Tony túléli az űrutazást, abban egészen biztosak vagyunk.

A Bosszúállók: Végjáték hazai bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
12
Shares
Previous Article
Snoke

Andy Serkis reméli, hogy Snoke túlélte Az utolsó Jediket

Next Article
Annabelle

Véget ért az Annabelle 3 forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!