Qui-Gon Jinn

Qui-Gon Jinn is benne lehet az Obi-Wan Kenobi spin-offban

Liam Neeson arról beszélt, hogy bizony Kenobi egykori mestere, Qui-Gon Jinn is visszatérhet a spin-offban.

Liam Neeson arról beszélt, hogy bizony Kenobi egykori mestere, Qui-Gon Jinn is visszatérhet a spin-offban.

Tavaly nyáron jelentették be, hogy a Lucasfilm tervei között bizony szerepel sokak legnagyobb álma, mégpedig az, hogy Obi-Wan Kenobi visszatérjen egy önálló filmmel. A projektnek már rendezője is van, és a tervek szerint valamikor jövő tavasszal kezdik forgatni, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy ki kapja a főszerepet. Ewan McGregor többször elmondta, rajta nem múlik semmi, bármikor visszatérne a szerepben, ám úgy tűnik, hogy nem McGregor az egyedüli, aki a visszatérésen gondolkozik, hiszen Liam Neesonnak is lenne kedve egy új részhez. Természetesen sokan megkérdőjelezik Kenobi mesterének visszatérését, de ez nem tántorítja el a színészt.

Liam Neeson a The Rivernek adott interjúban beszélt arról, hogy mérlegeli annak lehetőségét, hogy visszatérjen a Star Wars univerzum készülő új filmjében, ugyanakkor a színész elmondta, hogy mindeddig a készítők nem vették fel vele a kapcsolatot, de soha sem tudhatod.

Bármi lehetséges.

Nos, mindez csak úgy lenne lehetséges, ha Qui-Gon Jinn mestert hologram formájában látnánk a vásznon, hiszen Darth Maul megölte őt Baljós árnyak című epizódban. A projekten jelenleg is Stephen Daldry rendező dolgozik, aki várhatóan hamarosan bejelentést tesz a filmről, melyből talán azt is megtudjuk, hogy ki kapja a főszerepet.

Total
0
Shares
Previous Article
Indiana Jones

2019 áprilisában kezdik forgatni az Indiana Jones 5. részét

Next Article
Rian Johnson

Rian Johnson már az új Star Wars-trilógián dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!