Quentin Tarantino

Quentin Tarantino Star Trek vázlata megkapta az R-besorolást

Kezdetben senki sem vette komolyan Quentin Tarantino Star Trek tervét, most pedig úgy állunk, rögtön R-besorolást kap a film.

Kezdetben senki sem vette komolyan Quentin Tarantino Star Trek tervét, most pedig úgy állunk, rögtön R-besorolást kap a film.

Tarantino nyáron fogja bemutatni a kilencedik alkotását, a Volt egyszer egy… Hollywoodot, azonban a rendező már javában dolgozik a következő filmjén, ami nem más lehet, mint egy Star Trek-film. Mikor Tarantino bedobta az ötletet, hogy Star Treket szeretne rendezni, senki sem vette komolyan, hiszen már javában zajlottak a Star Trek 4. rész előkészületei, azonban miután Chris Pine és Chris Hemsworth nem tudott megegyezni a stúdióval a bérekről, így meghiúsulni látszik a folytatás. Most pedig gyakorlatilag ott tartunk, hogy Tarantino filmjére van a legnagyobb esély.

Biztosra semmit sem vehetnek a rajongók, hiszen legutóbb is már minden sínen volt, s eddig semmi sem lett a projektből, de a szóban forgó alkotást J.J. Abrams felügyelné, Tarantino rendezői teendői mellett pedig Mark L. Smith (Overlord) írójával már a forgatókönyvön is dolgoznak. Az Empire a rendezőt a következő projektjéről faggatta, többek között azt szerették volna meg tudni, hogy elkészül-e a Star Trek.

Van egy szkriptünk, ami már most elkészült, mérlegelnem kell még, de mindeddig erre még nem volt alkalmam.

Ha a teljes forgatókönyv még nem is készült még el, legalább egy vázlatot már összedobtak a filmhez, ám Tarantino nem köntörfalazott, mikor arról kérdezték, hogy milyen besorolású filmet fog készíteni az egyik népszerű franchisehoz:

Ó, igen! R-besorolású film lesz. Ha elkészül, akkor az R-besorolást kap.

Sokan már holnap beülnének egy Tarantino-féle Star Trek-filmre, a kérdés csak az, hogy a stúdió mennyire szeretné elvinni komolyabb irányba a történetet, vagy kitartanak a negyedik rész mellett, s valahogy megoldják a két vezető karakter távozását.

Total
1
Shares
Previous Article
Tom Hiddleston Loki

Kiszivárgott a Loki-minisorozat logója és egy apróság a történetről

Next Article

[E3 2019] Mi az idei E3 tanulsága?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!