Quentin Tarantino

Quentin Tarantino elárulta, hogy a Marvel Moziverzumból melyik a kedvenc filmje

Quentin Tarantino legközelebbi nagy dobása a Volt egyszer egy… Hollywood című kilencedik film lesz, de új filmje bemutatója előtt azt is elárulta, melyik a kedvenc Marvel-filmje.

Quentin Tarantino legközelebbi nagy dobása a Volt egyszer egy… Hollywood című kilencedik film lesz, de új filmje bemutatója előtt azt is elárulta, melyik a kedvenc Marvel-filmje.

Az elmúlt években James Cameron és David Fincher filmrendezők is eléggé élesen bírálták a Marvel Studios filmjeit, azonban Quentin Tarantino teljesen más véleményen van. Valójában Tarantino nagy rajongója a képregényeknek, és majdnem filmet is készített egy Luke Cage nevezetű szuperhősről még a ’90-es években.

Az Empire lapnak nyílt lehetősége beszélgetni a rendezővel, aki az interjú alatt azt is elárulta, hogy nemrég felfigyelt a Marvel Studios alkotásaira, s nagy rajongójukká vált. Tarantino az interjú során azt is elárulta, hogy személy szerint melyik filmet tartja a legjobbnak:

Azt hiszem, hogy nem tartottam velük a lépést az utóbbi években. Szerintem képregényfilmek közül csak a Wonder Womant és a Fekete Párducot láttam az elmúlt évben. Azonban néhány héttel ezelőtt elkezdtem bepótolni a Marvel-filmeket, hogy megnézhessem a Végjátékot. Éppen most fejeztem be az Amerika kapitány: Polgárháborút, a következő a Doctor Strange lesz… Valójában az utolsó, amit láttam [Thor:] Ragnarök volt. Imádtam. A Bosszúállók óta ez volt az egyik kedvencem a sorozatból.

Taika Waititi rendezőnek köszönhetően a Thor franchise megmenekült, ugyanis az első két Thor-film nem aratott nagy sikert a rajongók és kritikusok körében, ám a Thor: Ragnarök kárpótolta a rajongókat, sőt, még Chris Hemsworth is beleszeretett az addig unalmas karakterébe. Pletykák szerint a stúdió fontolgatja a folytatást, ám még nagyon korai bármit mondani a negyedik részről.

Thor: Ragnarök

Total
14
Shares
Previous Article

[E3 2019] Ezeket hozta a Nintendo

Next Article
Tom Hiddleston Loki

Kiszivárgott a Loki-minisorozat logója és egy apróság a történetről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!