Wide Screen
Image default
Filmek

Professzor Hulk a csettintéssel nem egyszerűen csak visszahozott mindenkit a Végjátékban

Kevin Feige elmagyarázta, hogy Professzor Hulk a csettintéssel többet tett, mint szimplán feltámasztott mindenkit, akivel Thanos csettintése végzett.

Lassan egy hónapja már hogy bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban, de még mindig derülnek ki érdekességek a film cselekményéről. A film egyik szlogenje az „Avenge the fallen” volt, ami jól jellemzi, hogy a Bosszúállók mire készültek a Végjátékban: megállítani Thanost, és visszafordítani az előzményben bekövetkezett csettintést, s feltámasztani az élőlényeket. Azonban a Marvel Studios elnöke egy interjúban elárulta, hogy a Végjáték ennél többről szólt.

A Redditen olvashatunk egy interjút Kevin Feigevel, melyben arra szerettek volna választ kapni, hogy Professzor Hulk nem egyszerűen csak feltámasztott mindenkit, hanem hogy biztonságos helyre is hozta-e vissza az élőlényeket:

A Végjátékban úgy hivatkozunk Hulk megjelenésére, mint az okos Hulkra. Szóval, igen.

Kevin Feige

Professzor Hulknak köszönhetően a Bosszúállók végül sikerrel jártak a Végjátékban, egy csettintéssel visszahoztak mindenkit, akivel Thanos Megtizedelése végzett, ám így már legalább azt is tudjuk, hogy Hulk arra is gondolt a Végtelen Kövek használata közben, hogy biztonságos helyre hozza vissza az élőlényeket. Kíváncsian várjuk, hogy Professzor Hulkkal találkozunk-e a jövőben, és ha igen, akkor milyen szerepet kap Bruce Banner.

Thanos

Még több a témában...

Kevin Feige megerősítette [SPOILER] a Thor: Ragnarökben

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige szerint csodálatos jövő áll Marvel Kapitány előtt

Kévés Bence Mihály

Deadpool és Bosszúállók crossover? Ryan Reynolds szerint jöhet!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább