Wide Screen
Image default
Sorozatok

Premierdátumot kapott a Westworld harmadik évada

Márciusban érkezik a Westworld című sorozat harmadik, új évada.

Márciusban érkezik a Westworld című sorozat harmadik, új évada.

Az HBO vasárnap jelentette be, hogy március 15-én érkezik a Westworld harmadik szezonja. Lisa Joy és Jonathan Nolan sorozata egy igen hosszú, majdnem két éves szünet után tér vissza a képernyőre. (A hírek szerint a negyedik szezonra már nem kell majd ilyen sokat várni, hiszen a harmadik etappal együtt forgatták.)

Nagy változást jelent majd, hogy ez eddig leginkább vadnyugati környezetben játszódó történet fő fókusza a harmadik szezonban egy futurisztikus városba kerül át. Ehhez természetesen új karakterek is szükségesek, őket pedig kitűnő színészek fogják megformálni. Érkezik ugyanis többek között Vincent Cassel és Aaron Paul is. Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Tessa Thompson, Jeffrey Wright és Ed Harris pedig visszatérnek korábbi szerepeikben.

A Westworld egy 1973-as film alapszituációját kölcsönözte, a készítők között a korábban említett Nolan-házaspár mellett J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J.Lewis, Ben Stephenson és Denise Thé nevét is megtaláljuk.

Az HBO számára nyilván fontos a Westworld sikere, hiszen a Trónok harca befejezése után talán ez maradt a legnépszerűbb produkciója a csatornának, bár ez a széria korántsem annyira közönségbarát.

Mi mindenesetre nagyon várjuk a harmadik évadot. Ti mit gondoltok a sorozatról?

Még több a témában...

KRITIKA: A showbiznisz gyermekei

Vigh Martin

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Vigh Martin

Dolores végzetére utalna a Westworld 3. évad posztere?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat