Wide Screen
Filmek

Premierdátumot kapott a Rambo: Last Blood

A Rambo: Last Blood forgatása már decemberben befejeződött, de csak most jelentették be, hogy mikor láthatjuk Rambo ötödik részét.

A Rambo: Last Blood forgatása már decemberben befejeződött, de csak most jelentették be, hogy mikor láthatjuk Rambo ötödik részét.

Az elmúlt néhány hónapban több forgatási képet is kaptunk a klasszikus akciófranchise legújabb részéből, a Rambo: Last Blood névre keresztelt mozifilmből. Miután megtudtuk, hogy John Rambo (Sylvester Stallone) a következő részben a mexikói drogkartell-lel kerül összetűzésbe, a Lionsgate stúdió azt is bejelentette, hogy mikor láthatjuk az ötödik részt a mozikban.

A rengeteg rajongói találgatás után tegnap a stúdió bejelentette, hogy szeptember 20-án mutatják be a Rambo következő részét a mozikban. Ezzel együtt fény derült a film hivatalos idővonalára is, miszerint a Rambo: Last Blood eseményei a legutóbbi rész után játszódnak. A legendás, Vietnámot megjárt főhősünk Arizonában tölti hétköznapjait, mígnem a kartell elrabolja a legjobb barátja lányát, így főhősünk a lány nyomába ered, hogy utolsó akciójában leszámoljon a mexikói bandával.

A Last Blood alcím szimbolikusan a franchise lezárására utal, hiszen 37 évvel korábban First Blood néven mutatták be az első Rambo-filmet a mozikban. Eltekintve Stallone ikonikus szerepétől, aki már ötödik alkalommal tér vissza John Rambo bőrében, Adrian Grunberg rendező alkotásában Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta és Yvette Monreal színészek erősítik a gárdát.

Még több a témában...

Sylvester Stallone bejelentette, hogy dolgoznak a Pusztító folytatásán

Vigh Martin

KRITIKA: Rambo V – Utolsó vér

Kévés Bence Mihály

Box Office-figyelő: 2019/38. A brit nemesek kiütötték Rambo-t

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat