Újabb forgatási fénykép Sylvester Stallonéról a Rambo V: Last Blood folytatásból

Múltkor már Sylvester Stallone megosztott egy képet a Rambo V: Last Blood forgatásáról, most újabb fotón tűnt fel a főszereplő.

Múltkor már Sylvester Stallone megosztott egy képet a Rambo V: Last Blood forgatásáról, most újabb fotón tűnt fel a főszereplő.

A Lionsgate stúdió közösségi oldalán tett közzé egy újabb képet a Rambo V: Last Blood címszereplőjéről, Sylvester Stallone Rambójáról. Sylvester Stallone a következő részben már ötödször tér vissza a Vietnámi háborút megjárt veterán hős katona szerepében, ami egyben a filmszéria befejező része is lesz, ahogy arra a cím is utal: Last Blood. Az utolsó vér magyar fordításban egyértelmű utalás a franchise végére, hiszen 1982-ban a First Blood címen mutatkozott be az első rész is.

Brutális folytatás van kilátásban, hiszen ahogy a készítők elárulták, a film cselekménye a mexikói határ közelében játszódik majd, amikor is a helyi drogkartell elrabolja egyik barátja lányát, így a Vietnami háborút is megjárt hős magáénak tudja a harcot, s a lány megmentésére indul. Elkezdődik a háború, ami brutálisan sok vért von magam után.

Meglehetősen merész húzás ez a színésztől, hogy egy 35 éves franchiset hoz vissza a mozikba, de ha valaki képes meglepetést okozni, akkor az Stallone lehet – az utolsó Rambo-filmet 2008-ban mutatták be a mozikban John Rambo címen. Emlékezzünk csak a Rockyra, amit 2015-ben a színész visszahozott a mozikba Creed: Apollo néven, és mekkora sikert aratott az USA-ban. Az már más kérdés, hogy a világ más országait annyira nem érdekelte a történet, de a Creed minden tekintetben sikeresnek tudhatja magát.

Rendezői teendőket Adrian Grunberg látja el, aki Matthew Cirulnick és Stallone forgatókönyvéből dolgozik, mások mellett olyan színészek kapnak még szerepet a Rambo V: Last Blood alkotásban, mint Sergio Peris-Mencheta, Hugo Martinez és Paz Vega.

A film amerikai bemutatójára 2019-ben kerül sor, pontos napot még nem közölt a Lionsgate, Millennium Films és a Campbell Grobman Films trió.

Total
13
Shares
Previous Article

Ridley Scott a Gladiátor folytatásán dolgozik Peter Craig forgatókönyvíróval

Next Article

A Wonder Woman 1984 kirúgott írója most a Marvelnél ragad tollat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!