Wide Screen
Image default
Filmek

John Rambo, aki az ötödik rész kedvéért cowboynak öltözött

Mutatjuk az első hivatalos képeket a Rambo filmszéria ötödik részéhez, amelyeken John Rambót cowboy szerelésben látjuk.

Miután Sylvester Stallone számára befejeződött a Creed 2. forgatása, ahol Rocky Balboát kelti életre már sokadik alkalommal, a színész egy másik nagy múltú filmen kezdett dolgozni, méghozzá a már bejelentett Rambo 5. részében, ahol a főhős egy drogkartellel akad összetűzése. Az első képek már meg is érkeztek a forgatásról.

Az első hivatalos fotók a színész Instagram-oldalán jelentek meg, és ahogy látható a képeken, vadnyugati hangulatban készül a következő rész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tonight we start filming…!

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

… Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A képekkel ellentétben brutális folytatás van kilátásban, hiszen ahogy a készítők elárulták, a film cselekménye a mexikói határ közelében játszódik majd, amikor is a helyi drogkartell elrabolja egyik barátja lányát, így a Vietnami háborút is megjárt hős magáénak tudja a harcot, s a lány megmentésére indul. Elkezdődik a háború, ami brutálisan sok vért von magam után.

Meglehetősen merész húzás ez a színésztől, hogy egy 35 éves franchiset hoz vissza a mozikba, de ha valaki képes meglepetést okozni, akkor az Stallone lehet. Emlékezzünk csak a Rockyra, amit 2015-ben a színész visszahozott a mozikba Creed: Apollo néven, és mekkora sikert aratott az USA-ban. Az már más kérdés, hogy a világ más országait annyira nem érdekelte a történet, de a Creed minden tekintetben sikeresnek tudhatja magát.

Még több a témában...

IMAX posztert kaptak A galaxis őrzői vol. 2. szereplői

Premierdátumot kapott a Rambo: Last Blood

Kévés Bence Mihály

Amit eddig tudunk A galaxis őrzői 2-ről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább