Sylvester Stallone benne van, jöhet a Rambo 5.

Sylvester Stallone főszerepében készülhet el a Rambo legújabb ötödik része, amelynél Stallone direktori teendőket is elláthat.

Sylvester Stallone főszerepében készülhet el a Rambo legújabb ötödik része, amelynél Stallone direktori teendőket is elláthat.

A színész a napokban úgy fogalmazott, hogy hosszú fejlesztési munka előzte meg a Rambo-filmszéria következő, immáron ötödik részét, de jól állnak a projekttel. Sőt, Stallone azt is elárulta, hogy a készülő új részben nem csak főszereplőként tér vissza, de a rendezésen is rajta tartja a szemét.

Az első Rambo-filmet 1982-ben mutatták be, ami hatalmas sikernek örvendett akkor. A filmet 15 milliós büdzséből forgatták, és csak az Egyesült Államokban 47,2 millió dollárt hozott vissza a stúdiónak. Így nem volt kérdés, jöhetnek a folytatások, előbb 1985-ben a második, majd 1988-ban a harmadik és végül 2008-ban a John Rambo. Sajnos ezek az új részek már nem arattak akkora sikerült, a nézőknek és a kritikusoknak picit elegük lett a Vietnámot megjárt zsoldosból, így a stúdió napolta a további terveket, pedig még tévésorozatot is szerettek volna készíteni a hőshöz.

A Screen Internation oldal úgy tudja, hogy Stallone nem pusztán főszerepet vállal a Rambo 5-ben, de ő maga fogja filmre venni azt. De ezt a hírt egyelőre nem erősítette meg senki. A lap forrásai azt is kiderítették, hogy Stallone már dolgozik a film forgatókönyvén, és a történet központi rugója Rambo egyik barátjának lánya elrablása lesz. A Deadline azzal egészítette ki a sztorit, hogy Rambo egy mexikói farmon dolgozik, de mikor átlépi az amerikai-mexikói határt a lány megmentéséért, gyorsan szembe találja magát Mexikó legnagyobb és legerőszakosabb drogkartelljével.

Meglehetősen merész húzás ez a színésztől, hogy egy 35 éves franchiset hoz vissza a mozikba, de ha valaki képes meglepetést okozni, akkor az Stallone lehet. Emlékezzünk csak a Rockyra, amit 2015-ben a színész visszahozott a mozikba Creed: Apollo néven, és mekkora sikert aratott az USA-ban. Az már más kérdés, hogy a világ más országait annyira nem érdekelte a történet, de a Creed minden tekintetben sikeresnek tudhatja magát. A Creed 2. forgatása után jöhet a Rambo 5., amit legalább annyira nagyon várunk, mint a Rocky új részét.

Total
0
Shares
Previous Article

Ron Howard már egy Solo-folytatásról beszél

Next Article
Russo testvérek

A Végtelen háború rendezői elárulták, miért nem készítenének soha DC Comics filmeket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!