Főoldal Filmek Pókember: Nincs hazaút: Tom Holland szerint a valaha volt legmenőbb jelenetet forgatták egy titokzatos karakterrel
Filmek

Pókember: Nincs hazaút: Tom Holland szerint a valaha volt legmenőbb jelenetet forgatták egy titokzatos karakterrel

Szerintetek kire utalt itt a Pókember: Nincs hazaút sztárja?

559
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

A pletykák és szivárogtatások után még mindig nem tudjuk biztosan kijelenteni, hogy a Sam Raimi trilógiájából Tobey Maguire és A csodálatos Pókember filmekből Andrew Garfield felbukkan Tom Holland Pókembere mellett a Nincs hazaút alcímű folytatásban, most azonban a főszereplőt alakító Tom Holland egy titokzatos karakterrel forgatott jelenetről beszélt, ami az egyik legmenőbb volt, amit valaha csináltak.

Sokan nyílt titokként kezelik Toby Maguire és Andrew Garfield visszatérését a filmben, és ezt támasztják alá a korábbi bizonyítékok is. Hollywood legrosszabbul őrzött titkaként tartjuk számon, de még mindig nem kaptunk hivatalos megerősítést, és a filmmel kapcsolatos személyek az interjúk során továbbra is próbálják elbagatellizálni a kérdéseket a pletykákról. A legnagyobb arca Andrew Garfield, aki számtalan alkalommal viccelődött már a kiszivárgott forgatási képekkel.

Tom Holland többször is cáfolta a visszatérőket, és még mindig tagadja, vagy legalábbis amennyiben ezek a korábbi Pókarcok fel is tűnnek az ő filmjében, akkor arról őt még nem értesítették a producerek. A színész továbbra is ragaszkodott az állításához, miközben az Empire legújabb számának interjúvolták meg a színészt. Bár Garfield és Maguire szerepét nem erősítette meg, de egy titokzatos karakterrel forgatott jelenetre célzott, viszont a karakter kilétét nem árulhatta el.

Holland úgy fogalmazott, hogy szerinte “az egyik legmenőbb jelenet, amit valaha is forgattam”, amelyben Peter Parker, Marisa Tomei May nénije és Jon Favreau mint Happy Hogan is szerepelnek.

Négy ember ül egy asztalnál, és arról beszélgetnek, milyen szuperhősnek lenni, és ez elképesztő volt. A minap megnéztük a jelenetet, a bátyám és én, és leesett az állunk.

Tom Holland

Nehéz megmondani, hogy kire gondolt, és abban sem vagyunk biztosak, hogy Maguire-ra vagy Garfieldre gondol. A Nincs hazaút nem kevés meglepetést tartogat a Multiverzum miatt, így nehéz elképzelni, ahogy a Pókverzum két falmászója csak úgy ülnek és fecsegnek egy asztalnál, annál sokkal érdekesebb és klasszabb dolgokat lehet bemutatni. De okosabbak csak a decemberi bemutató után leszünk.

Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.