Főoldal Filmek Andrew Garfield most is tagadta, hogy szerepelne a folytatásban, de valahogy mégis tudja, miről szól a Pókember: Nincs hazaút
Filmek

Andrew Garfield most is tagadta, hogy szerepelne a folytatásban, de valahogy mégis tudja, miről szól a Pókember: Nincs hazaút

Ha nem lesz benne, akkor honnan tudja, miről szól a film?

574
A csodálatos Pókember

A csodálatos Pókember sztárja továbbra is megválaszol minden feltett kérdést a Pókember: Nincs hazaút című filmről, miközben továbbra is tagadja, hogy részt vett volna a pótforgatáson. Pedig egy forgatási kép is kiszivárgott, azonban állítása szerint pthotoshopolták a képet, nem valódi. És lehet tényleg így van, de annak ellenére, hogy „nem szerepel benne”, sokat tud a harmadik filmről.

Jimmy Kimmel készített interjút a színésszel a napokban, amiben szintén tagadott minden pletykát, most pedig a Newsweek interjúvolta meg Garfieldot a legújabb The Eyes of Tammy Faye című filmje miatt. Természetesen egy ponton az interjúban felhozódtak a pletykák is, de ahogy várható volt, most is tagadott mindent.

Ez egy annyira izgalmas ötlet, aminek a megszállottjaivá váltak a rajongók, és én is az lennék. Tudjátok, csak ott lennék, és nem tudnám, mi történik. De tudom, hogy mi történik, és attól tartok, hogy ez nagyon kiábrándító lesz a rajongók számára.

Andrew Garfield

De ha nem kap szerepet a filmben, honnan tudja, miről fog szólni? Az egész sztori nagyon kusza, mert ha nincs benne, akkor honnan tud ilyen információkról. Kezd kész kabaré lenni az egész, de valószínűleg egy jó ideig még nem fogják lelőni a poént, többen is úgy gondolják, hogy majd a második előzetesben fogják lerántani a leplet a nagy visszatérésről.

[Mit] tehetek? Hagynom kell, hogy az emberek csalódjanak. … hagynom kell, hogy az embereknek legyenek saját érzéseik, nem tudom enyhíteni vagy irányítani senki más élményét. Ez egy gyakorlat tőlem. Szóval ha ők maguknak elvárást akarnak támasztani, az csak rajtuk áll.

Andrew Garfield

Az ügy kezd egyre érdekesebb lenni. Akárhányszor megkérdezik a színészt, mindig tagad, miközben a Sony Pictures vadul tiltatta a közösségi oldalakat, amikor kiszivárgott egy forgatási kép los angelesi pótforgatásról, amin Andrew Garfield látható a Pókember: Nincs hazaút díszletén. És most jön a legérdekesebb rész, mert ma megjelent egy videó a kiszivárgott képről, amin azt próbálják megmutatni, hogy tényleg egy ügyes átverés az egész, egy úgynevezett deepfake videóra felült az egész világ. Na ezek után döntse el bárki is, mi igaz.

Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban, egy nappal korábban, december 16-án pedig a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Örökkévalók
Filmek

Kevin Feige elárulta, tervben van-e az Örökkévalók második része

A folytatásra lehet tényleg örökké várhatnak a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...