Andy Serkis

Pletykák szerint Andy Serkis is szerephez jut a The Batman-filmben

A legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves rendező a Fekete Párduc és A majmok bolygója franchise sztárját, Andy Serkis-t is kiszemelte magának a The Batman egyik szerepére.

A legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves rendező a Fekete Párduc és A majmok bolygója franchise sztárját, Andy Serkis-t is kiszemelte magának a The Batman egyik szerepére.

Az elmúlt hetekben megtudtuk, hogy az Alkonyat sztárját, Robert Pattinsont választották a The Batman-film főszerepére, de ezentúl Matt Reeves A majmok bolygója franchise írója és rendezője nem fedett fel mást a szereplőgárdából. Most azonban egy egészen friss hír arról árulkodik, hogy egy másik nagy névvel is bővülhet a stáb. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A legújabb pletykák szerint Andy Serkis-t is beválogatták a The Batman szereplőgárdájába, bár a forrás nem tudta megnevezni a színész karakterét a DC Moziverzumában, amit természetesen a stúdió sem kommentált. A színész korábban már dolgozott együtt Matt Reeves rendezővel, méghozzá éppen A majmok bolygója franchise forgatása alatt, ahol Serkis a széria főszereplőjét, Cézárt alakította a maszk mögött. Majd később olyan más nagy költségvetésű alkotásokban jutott szerephez, mint a Star Wars új trilógiájában Snoke legfőbb vezér szerepében, illetve járt a Marvel Moziverzumban is, ahol Ulysses Klaue fegyverkereskedőt játszotta.

A színész korábban már tett utalást rá, hogy a The Batmannél nagyon szívesen ismét együtt dolgozna a rendezővel, és ezt látszólag a rajongók sem elleneznék, hiszen legtöbben éppen Pingvin szerepében tudnák elképzelni, akiről legutóbb kiderült, hogy biztos nem Josh Gad fog játszani. De akár még Kétarcot vagy Rébuszt is életre kelhetné.

Total
5
Shares
Previous Article
Russo

Anthony és Joe Russo saját panelt tart a San Diego-i Comic-Conon

Next Article
Pókember

Tom Holland cameót kapott volna a Pókember: Irány a Pókverzum! rajzfilmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!