Wide Screen
Image default
Pletykák

Pletykák szerint Andy Serkis is szerephez jut a The Batman-filmben

A legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves rendező a Fekete Párduc és A majmok bolygója franchise sztárját, Andy Serkis-t is kiszemelte magának a The Batman egyik szerepére.

Az elmúlt hetekben megtudtuk, hogy az Alkonyat sztárját, Robert Pattinsont választották a The Batman-film főszerepére, de ezentúl Matt Reeves A majmok bolygója franchise írója és rendezője nem fedett fel mást a szereplőgárdából. Most azonban egy egészen friss hír arról árulkodik, hogy egy másik nagy névvel is bővülhet a stáb.

A legújabb pletykák szerint Andy Serkis-t is beválogatták a The Batman szereplőgárdájába, bár a forrás nem tudta megnevezni a színész karakterét a DC Moziverzumában, amit természetesen a stúdió sem kommentált. A színész korábban már dolgozott együtt Matt Reeves rendezővel, méghozzá éppen A majmok bolygója franchise forgatása alatt, ahol Serkis a széria főszereplőjét, Cézárt alakította a maszk mögött. Majd később olyan más nagy költségvetésű alkotásokban jutott szerephez, mint a Star Wars új trilógiájában Snoke legfőbb vezér szerepében, illetve járt a Marvel Moziverzumban is, ahol Ulysses Klaue fegyverkereskedőt játszotta.

A színész korábban már tett utalást rá, hogy a The Batmannél nagyon szívesen ismét együtt dolgozna a rendezővel, és ezt látszólag a rajongók sem elleneznék, hiszen legtöbben éppen Pingvin szerepében tudnák elképzelni, akiről legutóbb kiderült, hogy biztos nem Josh Gad fog játszani. De akár még Kétarcot vagy Rébuszt is életre kelhetné.

Még több a témában...

2018 ötven legjobb filmje

Kévés Bence Mihály

Öccse szerint Ben Affleck otthagyja Batmant Az Igazság Ligája után

Kévés Bence Mihály

A holnapi A majmok bolygója: Háború előzetes teasere megérkezett

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább