[PLETYKA] Jövő héten leleplezik a Bosszúállók 4. címét?

Egy pletyka azt állítja, hogy jövő héten a CineEurope fesztiválon a Marvel Studios bejelenti a Bosszúállók 4. címét.

Egy pletyka azt állítja, hogy jövő héten a CineEurope fesztiválon a Marvel Studios bejelenti a Bosszúállók 4. címét.

Jövő héten Spanyolországban rendezik a CineEurope képregényfesztivált, melyre a Disney is bejelentkezett. Miután a Disney kihagyja az idei San Diego-i Comic-Cont, de még a házi D23 Expo is elmarad – csak 2019 augusztusában kerül megrendezésre a következő mikiegeres kiállítás -, így pótolni kell a kimaradt eseményeket, s erre a legjobb választás egy európai expó lehet.

Egy forrás azt állítja, hogy június 13-án, azaz szerdán a Disney panelnél a stúdió végre elárulja, hogy milyen néven érkezik a jövő évre kitűzött Bosszúállók 4. Az eredeti elképzelés sokak szerint az volt, hogy egy teaser videót mutatnak be a Marvel kapitányról, de úgy tűnik, hogy az ötletet most elvetették, s inkább a rajongók kedvében szeretnének járni, akik már megőrülnek a találgatásoktól, hogy milyen néven érkezik a Végtelen háború folytatása.

Az MCU Cosmic arra is rávilágított, hogy a hét közepén kiszivárgott koncepciósrajzok valóban a negyedik részhez készültek, s nem egy ügyes rajongó műve, mert eredetileg ezeket a rajzokat a jövő heti CineEuropera készítették. A lap is úgy tudja, hogy a rajzokkal egyszerre szeretnék bejelenteni a filmcímet jövő hét szerdán európai idő szerint 16:45 perckor.

Természetesen a mostani pletykát a Marvel Studios nem erősítette meg, ezért picit kétkedve várjuk a nagy bejelentést. Ám valamivel egészen biztosan készül a Marvel, de logikusabb döntés lenne, ha egy hónappal a Végtelen háború bemutatója után nem a folytatást reklámoznák, hanem a júliusban érkező A Hangya és a Darázs kapna exkluzív figyelmet a stúdiótól, amit a futball-világbajnokság miatt Európában heteket csúszik. Az expó kiváló alkalom lenne arra, hogy egy picit felcsigázzák a rajongók és a foci szerelmeseit egy délutáni mozira a nagy hűségben.

A stúdió korábban elárulta, hogy a 2019-es San Diego-i Comic-Con előtt nem mutatják be a negyedik fázist, de a jövő évi D23 Expon még több részletet hoznak nyilvánosságra a stúdió terveiről, és ahol várhatóan olyan filmeket jelentenek be, mint a Doctor Strange második részét, a sokat hírbe hozott Fekete Özvegy saját kalandját, egy harmadik Pókember-filmet Tom Holanddel az élen, több spin-offot A galaxis őrzői franchisehoz, a Fekete Párduc 2. részét és még sok más olyan projektet, amiről még nem is hallottunk.

Total
0
Shares
Previous Article

A fiatal John Connor megjelent a Terminátor 6. forgatásán

Next Article

Befutott a Predator - A ragadozó második előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!