x
Játékok

PlayStation Plus és Xbox Gold deal vadászat

Ha kevés időnk van, és egy jót szeretnénk játszani abban a pár órában az emberek figyelme általában a AAA-kategóriás játékok felé irányul.

PlayStation Plus és Xbox Gold deal vadászat
  • Publishedfebruár 8, 2019

Ha kevés időnk van, és egy jót szeretnénk játszani abban a pár órában az emberek figyelme általában a AAA-kategóriás játékok felé irányul.

Mindezt figyelembe véve beláthatjuk, hogy ezeken várják a legnagyobb megtérülést is. Így egyfajta konzekvenciaként elkönyvelhetjük, a tripla A-s művekre kerülnek a legnagyobb, legkövérebb árcédulák. Azonban nem feltétlenül kell kiadni értük azt a 15-20-25 ezer forintot. A jobb címek általában egy év, a kevésbé jobbak fél, még a legkevésbé jól sikerültek (Fallout 76) már pár hét/hónap múlva is kapnak egy kisebb-nagyobb diszkontot. A cikk ebben a szellemben készült, megpróbáljuk számotokra levadászni az olyan leértékelt játékokat, amik abban az árban már totálisan megérik a pénzüket. Mind Xbox, mind PlayStation esetén ha elő vagy fizetve az internetes szolgáltatásokra, akkor havonta ingyenes címekkel is bővülhet a könyvtárad, ezeket is sorra vesszük. Kezdjünk is bele a konzolos vadászatba!


Playstation Store

A PlayStation Store-ban rengeteg időszakos leárazás van, amelyek sokszor no-brainer dealek. A PlayStation Plus-os előfizetés szinte mindig nagyobb akcióra jogosít fel és persze az ingyenes címekkel is ellát, amelyek általában elég erősek szoktak lenni. Jelenleg olyan nagy a store deal kínálata, hogy két kategóriába osztjuk őket. A friss AAA címek, amelyek drágábbak ugyan, de szinte még újak, és a klasszikusok amelyek idősebbek és olcsóbbak viszont nem feltétlen rosszabbak! Először következzenek az újak!

Red Dead Redemption 2


A vadnyugati GTA, hiper AAA cím. A Rockstar a legerősebbek közé küldte, és majdnem az év játéka címet is elvitte tavaly, csupán a Fortnite húzta át a terveiket. Mindenképpen megéri beruházni rá, aki eddig nem próbálta. A Witcher 3 megjelenése óta talán a legkomplexebb, legkidolgozottabb szerepjáték. Akik nem sajnálják érte a 14999 forintot,azok nem lőhetnek vele mellé. Abszolút ajánlott.

A róla készült tesztünket itt találhatjátok!

Megjelenés: 2018 október 29.

Leárazás: 21999 -» 14999( 31%)

Meddig tart: 2019/2/21

Shadow of the Tomb Raider

Shaddow of the Tomb Raider
A Crystal Dynamic új Tomb Raider sorozatának a befejező része, amely az első részben fellelhető Yamatai és a második részeben található még annál is zordabb szibériai vadon helyett, a napsütéses Yucatán félszigetre és a gyönyörű Peruba kalauzolja a kincsvadászokat. Itt kell megküzdenie Larának mind a dzsungel élővilággal mind az apokalipszissel, amelyet a világra szabadított. Vajon sikerül legyőznie végre a Trinity-t?

Megjelenés: 2018 szeptember 14.

Leárazás 20999-»10490( 50%)

Meddig tart: 2019/2/21

Just Cause 4


A főhős Rico Rodriguez jött, látott, győzött. A rezsimet romba döntötte, a játékosokat cserébe egy percre sem hagyta unatkozni. Hatalmas robbanások, embertelen tempó, rengeteg hulla. A Square Enix és az Avalache stúdió által kiadott, fejlesztett mű ezt ígéri számunkra, és ezt maradandóan be is tartja.

Megjelenés: 2018 december 4.

Leárazás: 20999-»13490(35%)

Meddig tart: 2019/2/21

Assassin’s Creed Odyssey


Az előző rész egyiptomi színtere után egy új és sokkal színesebb helyszínt kapunk az ókori Görögország személyében, hasonló irányítási rendszer mellett. A történet grandiózus, mire végzünk az összes küldetéssel, mellékküldetéssel és megölünk mindenkit akit kell, igencsak hosszú idő fog eltelni. A széria rajongóinak kihagyhatatlan és másnak sem ajánljuk a mellőzését, hiszen Deluxe editionról beszélünk rengeteg extrával ilyen jó árban!

Megjelenés: 2018 október 5.

Leárazás: 26490-» 11990 ( 54%)

Meddig tart: 2019/2/21

Monster Hunter : World

A Sony egyik újabb remekül sikerült exkluzív címe, amely szintén tavaly jelent meg és egy új világba vezet el, ahol egy vadász bőrét felöltve legendás szörnyetegeket kell kardélre hányni. Igencsak ajánlott a barátokkal kipróbálni ezt az élményt.

Megjelenés: 2018 január 26.

Leárazás: 18490-»9190( 50%)

Meddig tart: 2019/2/21

Klasszikusok

Itt olyan címekkel találkozhattok, amelyek bár minőségiek, de nem friss megjelenésűek, így a fentebbi társaikkal szemben jelentősen kedvezőbb az áruk.

Alien: Isolation


Fedezd fel a rettegés igazi fokát! ígéri a beharangozó, és valójában igaza is van. Az egész játék, mint egy jó alkotás az Alien világában az atmoszférára épít. Ripley lányaként ki kell derítenünk mi történt az édesanyánkkal. Valóban ilyen egyszerű lenne? Ami a hajón történni fog arra senki sem készülhet igazán fel.

Megejelnés: 2014 október 7.

Leárazás: 10490-» 3090(70%)

Meddig tart: 2019/2/21

BioShock: The Collection

Egy remastered (1080p) editionnal van dolgunk, amely magába foglalja az első, a második és az Infinite című zseniális BioScock részek single player részeit. Mind a tenger alatt elhelyezkedő Rapture, mind a felhők fölötti mesés birodalom Columbia felfedezése nagyszerű kaland lesz a játékosok számára új generációs konzolokon is!

Megjelenés: 2016 szeptember 16.

Leárazás: 16490-» 4490(72%)

Meddig tart: 2019/2/21

Metro: Redux

Dimitriy Glukhovsky regényei alapján készült játékok remastered verziója, melynek most február 15-én fog megjelenni az új része, az Exodus. Aki nem jártas a témában annak előjáróban mindenképpen érdemes végigjátszania a Reduxot, hiszen így betekintést nyer a zseniális és magával ragadó világba (főleg ilyen áron!).

Megjelenés: 2014 augusztus 29.

Leárazás: 8990-»2490 ( 72%)

Meddig tart: 2019/2/21

Ingyenes játékok

A két fontosabb játék amelyet februárban ingyen zsákolhatunk be, ha van PlayStation Plus előfizetésünk az az Ubisoft által istápolt és a sok patch miatt élvezhető, sőt, jó szintre hozott For Honor és a Square Enix Hitmanjének teljes első seasonja! Nagyon minőségi játékok mindenképpen megérik, főleg ingyen.


Xbox (Microsoft Store)

A Microsoft Store működésében nagyon hasonló a Sonyéhoz, szintén időszakos leárazások vannak. Jelenleg az EA és Wolfenstein kiadói akciók találhatóak benne. Az internetes szolgáltatáshoz, az Xbox Live-hoz járnak ingyenes játékok. A Microsoft Game Pass még mindig nagyon-nagyon megéri, hiszen az első hónapban 300 forint és egy rakat minőségi játékot lehet vele megszerezni!

Wolfenstein II : The New Colossus

Egy alternatív világban a második világháborút a németek nyerték, így ők lettek a világ urai. 1961-et írunk a náci tiszten Deathshead-en elkövetett merénylet csupán tiszavirág életű sikert hozott BJ Blazkowicznak és a felkelőknek. Vajon sikerrel jár a második amerikai polgárháború? Terror Billy mindent megtesz az ügy érdekében. Xbox One X-re optimalizálva.

Megjelenés: 2017 október 27.

Leárazás: 21990-»7256( 67%)

Meddig tart: 2019/2/10

Wolfenstein: The Two-Pack

A szintén a Wolfenstein kiadói akcióban discountolt pack, amelyet a New Colussus előtt érdemes beszerezni, hiszen rengeteg dolgot megtudhatunk belőle a Wolfenstein alternatív világáról. Két játékot tartalmaz : A New Ordert és az Old Bloodot egy gyönyörű grafikus motor alatt. Figyelem! Nagyon megéri.

Megjelenés: 2017 augusztus 25.

Leárazás: 8990-» 4495(50%)

Meddig tart: 2019/2/10

Ingyenes játékok

Jelenleg a WRC 6 Fia Rally World Championship, a Bloodstained: Curse of the Moon és az Assassin’s Creed Rogue tölthető le ingyenes Gold tagok számára, azonban a hónap közepétől elérhetővé válik a Super Bomberma R és a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is. Az Xbox Game Pass-t még mindig nagyon megéri megvenni, hiszen az első hónap csupán 300 forint.

+1 Battlefield V

Ezt a játékot az egyik storehoz sem akartam kiemelni, hiszen mind a kettőben elérhető remek áron akciózva. A Microsoft Storeban 20 999 Forint helyett most 10 495 Ft egészen vasárnapig, még a PlayStation Storeban a deluxe editiont akciózták le így 26 990 Forint helyett 11 990 Ft-ért elérhető egészen február 21-ig.

Reméljük mindenki talált a számára vonzó, megfelelő ajánlatot az általunk összeszedett kínálatból!

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.