Főoldal Játékok PlayStation 4-re és Switch-re is érkezik a Star Wars Republic Commando
Játékok

PlayStation 4-re és Switch-re is érkezik a Star Wars Republic Commando

Az Aspyr Media elhozza ezekre a gépekre is a delta osztag kalandját.

443

Ezek a napok úgy néz ki a Sony-ról és vele együtt a PlayStation-ről fog szólni, hiszen tegnap volt egy hosszabb interjú Jim Ryan-nel, míg szintén ilyenkor árulták el az első információkat az új PSVR-ról is. Este még ledobták az atombombát és bejelentették, hogy holnap érkezik majd a következő State of Play is, többek között friss bejelentésekkel és további érdekes információkkal a már ismert játékok részéről is.

Ma még az is bejelentésre került, hogy a legendás Star Wars Republic Commando is tiszteletét teszi PlayStation 4 és a visszafele kompatibilitás miatt PlayStation 5 konzolokra, továbbá Nintendo Switch-re is. Az Aspyr Media csak a legszükségesebb mértékben nyúlt hozzá, viszont teljesen ezekre a gépekre szabták az irányítást. Így már mind DualShock 4, mind a DualSense kiváló élményt fog nyújtani a Delta csapat egyengetése közben.

Természetesen új trófeákra is lehet majd vadászni és ha mindent sikerül begyűjtenünk, akkor a végén jutalmunk lehet egy platina trófea is. Nem is kell már majd olyan sokat várnunk rá, hiszen április 6-án már majd a magunkénak is tudhatjuk ezt az alkotást. Nem tudjuk, holnap szóba kerül-e majd ez az előadás folyamán, azonban úgy néz ki szerencsére egyre több régi zseniális játék felújított változatát hozzák el számunkra a fejlesztők. Hiánypótló volt már ez a bejelentés is.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?