PlayStation 4-re és Switch-re is érkezik a Star Wars Republic Commando

Az Aspyr Media elhozza ezekre a gépekre is a delta osztag kalandját.

Ezek a napok úgy néz ki a Sony-ról és vele együtt a PlayStation-ről fog szólni, hiszen tegnap volt egy hosszabb interjú Jim Ryan-nel, míg szintén ilyenkor árulták el az első információkat az új PSVR-ról is. Este még ledobták az atombombát és bejelentették, hogy holnap érkezik majd a következő State of Play is, többek között friss bejelentésekkel és további érdekes információkkal a már ismert játékok részéről is.

Ma még az is bejelentésre került, hogy a legendás Star Wars Republic Commando is tiszteletét teszi PlayStation 4 és a visszafele kompatibilitás miatt PlayStation 5 konzolokra, továbbá Nintendo Switch-re is. Az Aspyr Media csak a legszükségesebb mértékben nyúlt hozzá, viszont teljesen ezekre a gépekre szabták az irányítást. Így már mind DualShock 4, mind a DualSense kiváló élményt fog nyújtani a Delta csapat egyengetése közben.

Természetesen új trófeákra is lehet majd vadászni és ha mindent sikerül begyűjtenünk, akkor a végén jutalmunk lehet egy platina trófea is. Nem is kell már majd olyan sokat várnunk rá, hiszen április 6-án már majd a magunkénak is tudhatjuk ezt az alkotást. Nem tudjuk, holnap szóba kerül-e majd ez az előadás folyamán, azonban úgy néz ki szerencsére egyre több régi zseniális játék felújított változatát hozzák el számunkra a fejlesztők. Hiánypótló volt már ez a bejelentés is.

Total
7
Shares
Previous Article
WandaVision

Teyonah Parris arra utalt, hogy Monica Rambeau szuperereje a következő WandaVision epizódból kiderülhet

Next Article
Pókember: Idegenben

Vége a találgatásnak, lerántották a leplet a hivatalos Pókember 3. címről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!