x
Előzetesek

Peacemaker – Békeharcos: Exkluzív betekintő James Gunn és John Cena szuperhős sorozatából

Békeharcos háziállatát is megismerhetjük az első klipből.

  • Publishedoktóber 5, 2021

A mai napon már kaptunk egy kis ízelítőt a jövőre érkező Trónok harca előzménysorozatából, de 2022 elején érkezik James Gunn rendezőtől a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag című filmjében megismert karakter, Békeharcos (John Cena) spin-off sorozata is. Most exkluzív betekintést kaptunk a sorozatba az HBO MAX európai bevezetésére szervezett virtuális esemény keretében.

Várhatóan a sorozat első nagy előzetesét az idei DC FanDome alatt fogják bemutatni, azonban az HBO Max nem szerette volna megvárakoztatni a rajongókat, ezért délelőtt közzétették az első klipet a sorozatból, hogy pontosan mire is készülhetnek a rajongók jövőre.

A kiragadott jelenetben John Cena karakterét látjuk, amint Békeharcos találkozik az A.R.G.U.S. többi tagjával, köztük Jennifer Holland által játszott Emilia Harcourt-tel és Steve Agee John Economos karakterével. Őket láttuk Az Öngyilkos osztag stáblista utáni jelenetében Békeharcos kortermében. Jó hangulatban telik a beszélgetés, csak azt nem tudjuk meg a jelenetből, hogy mire készül a csapat, mindössze felróják a címszereplőnek, hogy miért jelmezben jött, és mit keres egy sas a kocsija hátsóülésén, akit csak Sasocskának hív. Az HBO oldalán már magyar felirattal is megtekinthető a klip.

https://youtu.be/TOmfdcFpIQ4

A MAX Originals saját gyártású tartalmában jobban megismerhetjük Christopher Smith aka Békeharcos (John Cena zseniálisan vicces alakításában) karakterét ebben a 8 részes, akcióban és humorban egyaránt gazdag sorozatban, amelyet James Gunn írt és több epizódot rendezett is. A sorozatban feltűnik még Danielle Brooks (Orange Is the New Black, The Color Purple) Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja; Perry Mason) Jennifer Holland (Brightburn – A lángoló fiú, American Horror Story), Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD. Patriot) és Steve Agee. Gunn és The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag producere, Peter Safran a sorozat executive producere, Cena pedig társ-producere. A Peacemaker a DC karakterein alapul, és a Gunn-féle Troll Court Entertainment és a The Safran Company gyártotta a Warner Bros. Televisionnel közösen.

Peacemaker – Békeharcos 2022. január 16-án debütál az HBO Maxen.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.