House of the Dragon

Teaser előzetesen a Trónok harca spinoff-sorozata, a Sárkányok háza

Bemutatták a sorozat első képsorait.

Az HBO MAX európai bevezetésére szervezett virtuális esemény keretében mutatták be az HBO világhírű fantasyje, a Trónok harca című sorozat első spin-off sorozatának exkluzív teaser videóját. Az esemény után kiderült, hogy a House of Dragon magyar címe a Sárkányok háza lesz. Pontos premiert nem kaptunk a sorozathoz, mindössze megerősítették, amit már eddig is tudtunk, hogy valamikor 2022-ben érkezik az HBO MAX kínálatába – ami már Magyarországon is elérhető lesz.

Még április végén elstartolt a sorozat forgatása. Ezt követően az HBO mutatott néhány hivatalos fényképet a színészekről, majd néhány nappal az első forgatási napokat követően képeket és videót is láttunk egy tengerparti felvételről. A kiszivárgott forgatási képeket később hivatalosan bemutatta a stúdió, ma pedig megkaptuk az első rövid kis előzetest, méghozzá rögtön magyar feliratos formában.

A sorozat, amely George R. R. Martin Tűz & Vér című írása nyomán keletkezett, 200 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A teaser a várva várt sorozatból származó első hivatalos jeleneteket tartalmazza, amelyben néhány korábban már beharangozott szereplő is látható az alábbi, csak most bejelentett szereplők mellett: Wil Johnson Ser Vaemond Velaryon szerepében – Coryls Velaryon öccse, a Velaryon-ház hadiflottájának parancsnoka; John Macmillan Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia; Savannah Steyn Lady Laena Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen lánya; Theo Nate Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia.

A tíz részből álló első évad társalkotója és executive producere George R.R. Martin, Ryan Condal a társalkotó, co-showrunner, executive producer és forgatókönyvíró, miközben Miguel Sapochnik co-showrunner, a pilotepizód és további epizódok rendezője. George R.R. Martin „Tűz & vér” című írása nyomán a forgatókönyvön Sara Hess dolgozott, amit Clare Kilner és Geeta V. Patel rendezők, valamint rendező és co-executive-producer Greg Yaitanes vitt filmre.

Total
18
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői

A The Guardians of the Galaxis Holiday Special bemutatja "minden idők legjobb MCU karakterét"

Next Article
Peacemaker

Peacemaker - Békeharcos: Exkluzív betekintő James Gunn és John Cena szuperhős sorozatából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!