Vízió

Paul Bettany meglepő dolgokat tárt fel a rajongók előtt Vízió nemi szervével kapcsolatban

Ha valaha esetleg kérdéseid lettek volna Vízió anatómiájával kapcsolatban…

Mint az múlt héten kiderült már, a WandaVision Disney+ bemutatójára sajnos nem idén decemberben kerül sor, mert a streamingszolgáltató jövő január elejére tűzte ki a premiert, ez pedig azt jelenti, hogy 2009 után 2020 lesz az első olyan év a Marvel Studios történetében, hogy a Marvel Moziverzum nem gazdagodik új alkotással.

Természetesen az eddigi anyagok és az előzetes után, mindenki pokolian kíváncsi a WandaVision-sorozatra. A sorozat sztárjával készített egy interjút a Comedy Central műsorvezetője, amiben Paul Bettany egy meglepő dolgot is elárult Vízió testével kapcsolatban. A sorozatról mindössze annyit tudni, hogy bizarr világban játszódik, miután Wanda alternatív valóságot teremt, amiben újra együtt lehet Vízióval. Az előzetesből az is kiderült már, hogy gyerekeik is születnek, így Josh Horowitz feltette a kérdést a színésznek, hogy a sorozatban felnőtt jeleneteket is látunk majd?

Horowitz és Bettany a férfiak meztelenkedéséről beszélt úgy általánosságban, példaként megemlítették Doctor Manhattan szerepét a tavalyi Watchmen című HBO sorozatban. A műsor házigazdája azután azzal a kérdéssel fordult Bettanyhoz, hogy itt is látunk-e majd hasonló dolgot. Bármennyire is tűnik meglepőnek, a WandaVision mentes lesz a meztelenkedéstől, ugyanakkor a színész viccesen kitért Vízió nemi szervére.

Manhattan méretű, ez egy fantasztikus példa a már említett péniszre. Nem, nincs meztelenkedés a sorozatban, de úgy gondolom, hogy a rajongók meg tudják válaszolni maguknak azt a kérdést, hogy vajon Víziónak van, vagy nincs [pénisze]. Vízió képes megváltoztatni sűrűségét, szóval ott van.

Egyébként nem először hozták fel a témát, hiszen két éve már egy hasonló beszélgetésre sor került, ahogy a színész szintén a karaktere sűrűségnövelő képességéről tartott előadást. Igazából mindenkinek a fantáziájára van bízva, hogy Víziónak milyen testrészei vannak.

Vízió és Skarlát boszorkány
Total
5
Shares
Previous Article
Chaos Walking

Végre bemutatták a Chaos Walking első előzetesét, felcsigáztak titeket Tom Holland és Daisy Ridley sci-fijére?

Next Article
Ms. Marvel

UPDATE: Iman Vellani egy házilag barkácsolt Marvel Kapitány jelmezben a Ms. Marvel Disney+ sorozat forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!