Főoldal Sorozatok Paul Bettany meglepő dolgokat tárt fel a rajongók előtt Vízió nemi szervével kapcsolatban
Sorozatok

Paul Bettany meglepő dolgokat tárt fel a rajongók előtt Vízió nemi szervével kapcsolatban

Ha valaha esetleg kérdéseid lettek volna Vízió anatómiájával kapcsolatban…

182
Vízió

Mint az múlt héten kiderült már, a WandaVision Disney+ bemutatójára sajnos nem idén decemberben kerül sor, mert a streamingszolgáltató jövő január elejére tűzte ki a premiert, ez pedig azt jelenti, hogy 2009 után 2020 lesz az első olyan év a Marvel Studios történetében, hogy a Marvel Moziverzum nem gazdagodik új alkotással.

Természetesen az eddigi anyagok és az előzetes után, mindenki pokolian kíváncsi a WandaVision-sorozatra. A sorozat sztárjával készített egy interjút a Comedy Central műsorvezetője, amiben Paul Bettany egy meglepő dolgot is elárult Vízió testével kapcsolatban. A sorozatról mindössze annyit tudni, hogy bizarr világban játszódik, miután Wanda alternatív valóságot teremt, amiben újra együtt lehet Vízióval. Az előzetesből az is kiderült már, hogy gyerekeik is születnek, így Josh Horowitz feltette a kérdést a színésznek, hogy a sorozatban felnőtt jeleneteket is látunk majd?

Horowitz és Bettany a férfiak meztelenkedéséről beszélt úgy általánosságban, példaként megemlítették Doctor Manhattan szerepét a tavalyi Watchmen című HBO sorozatban. A műsor házigazdája azután azzal a kérdéssel fordult Bettanyhoz, hogy itt is látunk-e majd hasonló dolgot. Bármennyire is tűnik meglepőnek, a WandaVision mentes lesz a meztelenkedéstől, ugyanakkor a színész viccesen kitért Vízió nemi szervére.

Manhattan méretű, ez egy fantasztikus példa a már említett péniszre. Nem, nincs meztelenkedés a sorozatban, de úgy gondolom, hogy a rajongók meg tudják válaszolni maguknak azt a kérdést, hogy vajon Víziónak van, vagy nincs [pénisze]. Vízió képes megváltoztatni sűrűségét, szóval ott van.

Egyébként nem először hozták fel a témát, hiszen két éve már egy hasonló beszélgetésre sor került, ahogy a színész szintén a karaktere sűrűségnövelő képességéről tartott előadást. Igazából mindenkinek a fantáziájára van bízva, hogy Víziónak milyen testrészei vannak.

Vízió és Skarlát boszorkány

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.