Wide Screen
Image default
Sorozatok

Paul Bettany azt mondta, hogy piszkosul őrült lesz a WandaVision, amibe hamarosan a rajongók is bepillanthatnak

A WandaVision-sorozat egyik főszereplőjével beszélgettek, aki elárulta azt is, hogy a vártnál előbb kapunk betekintést a Disney+ sorozatba.

Néhány apróbb részlettől eltekintve nem sokat tudni a WandaVision-sorozatról, amit eredetileg 2021 tavaszán a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozifilm előtt mutattak volna be a Disney+ streamingszolgáltatón, azonban a Disney kissé zsúfoltnak gondolta azt az időszakot, s ezért a rajongók már idén ősszel láthatják Wanda és Vízió közös sorozatát.

A sorozat már csak azért is lesz nagyon érdekes, mert Wanda végre szabadjára engedi hatalmas erejét, és ahogy Kevin Feige fogalmazott év végén, Wandából ebben a sorozatban válik Skarlát boszorkány. Visszatér Vízió is, akivel Thanos végzett a Végtelen háborúban, a sorozat stílusát pedig a ’60-as évekbeli sitcomról mintázták.

A szériával kapcsolatban Paul Bettany is megosztotta gondolatait, és a piszkosul őrült sorozat jelzőkkel illette a szériát, illetve hogy hamarosan már előzetest is kaphatunk hozzá:

A rajongóknak már nem kell sokat várniuk, és bár egy kicsit előrébb hozták a filmet, rövidesen sokkal nagyobb betekintést kapnak a sorozatba.
Paul Bettany

A végén még beigazolódnak azok a találgatások, hogy a hétvégén esedékes Super Bowl rangadón a Disney a Fekete Özvegy-film tévészpot mellett Disney+-os sorozatos ízelítővel is készül, bár ezzel kapcsolatban hivatalos állást még nem foglalt a Disney.

WandaVision

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon