WandaVision

Paul Bettany azt mondta, hogy piszkosul őrült lesz a WandaVision, amibe hamarosan a rajongók is bepillanthatnak

A WandaVision-sorozat egyik főszereplőjével beszélgettek, aki elárulta azt is, hogy a vártnál előbb kapunk betekintést a Disney+ sorozatba.

A WandaVision-sorozat egyik főszereplőjével beszélgettek, aki elárulta azt is, hogy a vártnál előbb kapunk betekintést a Disney+ sorozatba.

Néhány apróbb részlettől eltekintve nem sokat tudni a WandaVision-sorozatról, amit eredetileg 2021 tavaszán a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozifilm előtt mutattak volna be a Disney+ streamingszolgáltatón, azonban a Disney kissé zsúfoltnak gondolta azt az időszakot, s ezért a rajongók már idén ősszel láthatják Wanda és Vízió közös sorozatát.

A sorozat már csak azért is lesz nagyon érdekes, mert Wanda végre szabadjára engedi hatalmas erejét, és ahogy Kevin Feige fogalmazott év végén, Wandából ebben a sorozatban válik Skarlát boszorkány. Visszatér Vízió is, akivel Thanos végzett a Végtelen háborúban, a sorozat stílusát pedig a ’60-as évekbeli sitcomról mintázták.

A szériával kapcsolatban Paul Bettany is megosztotta gondolatait, és a piszkosul őrült sorozat jelzőkkel illette a szériát, illetve hogy hamarosan már előzetest is kaphatunk hozzá:

A végén még beigazolódnak azok a találgatások, hogy a hétvégén esedékes Super Bowl rangadón a Disney a Fekete Özvegy-film tévészpot mellett Disney+-os sorozatos ízelítővel is készül, bár ezzel kapcsolatban hivatalos állást még nem foglalt a Disney.

WandaVision
Total
11
Shares
Previous Article
Halálos iramban 8

Bemutatták a Halálos iramban 9. első ízelítőjét, de az igazi előzetes csak pénteken érkezik

Next Article
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra lehet a következő, aki csatlakozik a Mátrix 4. rész szereplőgárdájához

Related Posts
Tovább

Visszatértek a túlélők!

A The Walking Dead hosszas téliszünet után visszatért, és egy mozgalmas résszel megmutatta hogy tartogat még izgalmakat ez az évad. Az új epizódban Ricket, Darylt, Morgant és szinte az összes fontos szereplőt viszontláthattuk több kevesebb ideig.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!