WandaVision

Paul Bettany azt mondta, hogy piszkosul őrült lesz a WandaVision, amibe hamarosan a rajongók is bepillanthatnak

A WandaVision-sorozat egyik főszereplőjével beszélgettek, aki elárulta azt is, hogy a vártnál előbb kapunk betekintést a Disney+ sorozatba.

A WandaVision-sorozat egyik főszereplőjével beszélgettek, aki elárulta azt is, hogy a vártnál előbb kapunk betekintést a Disney+ sorozatba.

Néhány apróbb részlettől eltekintve nem sokat tudni a WandaVision-sorozatról, amit eredetileg 2021 tavaszán a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozifilm előtt mutattak volna be a Disney+ streamingszolgáltatón, azonban a Disney kissé zsúfoltnak gondolta azt az időszakot, s ezért a rajongók már idén ősszel láthatják Wanda és Vízió közös sorozatát.

A sorozat már csak azért is lesz nagyon érdekes, mert Wanda végre szabadjára engedi hatalmas erejét, és ahogy Kevin Feige fogalmazott év végén, Wandából ebben a sorozatban válik Skarlát boszorkány. Visszatér Vízió is, akivel Thanos végzett a Végtelen háborúban, a sorozat stílusát pedig a ’60-as évekbeli sitcomról mintázták.

A szériával kapcsolatban Paul Bettany is megosztotta gondolatait, és a piszkosul őrült sorozat jelzőkkel illette a szériát, illetve hogy hamarosan már előzetest is kaphatunk hozzá:

A végén még beigazolódnak azok a találgatások, hogy a hétvégén esedékes Super Bowl rangadón a Disney a Fekete Özvegy-film tévészpot mellett Disney+-os sorozatos ízelítővel is készül, bár ezzel kapcsolatban hivatalos állást még nem foglalt a Disney.

WandaVision
Total
11
Shares
Previous Article
Halálos iramban 8

Bemutatták a Halálos iramban 9. első ízelítőjét, de az igazi előzetes csak pénteken érkezik

Next Article
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra lehet a következő, aki csatlakozik a Mátrix 4. rész szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!