x
Close


Közelgő események

Filmek

Összesítették, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hány százalékban volt lassítva

Amely meglehetősen sok.

Összesítették, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hány százalékban volt lassítva
  • PublishedMarch 24, 2021

Múlt héten a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatójával egy közel három éven át tartó rajongói kampánynak vetettek véget a premierrel. A 2017-es mozis változat után petíciógyűjtésbe kezdtek, egy ponton pedig még a stúdió ajtaját is döngették, csakhogy kiadják a rendezői változatot. Végül meghallgatták a rajongókat, így múlt héten az HBO Maxon és az HBO Go-n is elérhetővé vált a film.

Abban mindenki egyetértett, hogy a SnyderCut jobb volt, mint a Joss Whedon-kaszabolása. A Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája igencsak megosztotta a nézőket: a DC rajongók többségének elnyerte tetszését a film, azonban a kritikusokat nem igazán sikerült meggyőznie. Az egyik legnagyobb panasz a rendező túlzott mennyiségű, javarészt felesleges lassítására érkezett. Noha a lassítás Snyder védjegye, ez már többeknek is sok volt. Most pedig fogta magát az amerikai IGN, és összeszámolta, mennyi időt is tesznek ki ezek a jelenetek a közel 4 órás filmben.

Az IGN csapatának számításai szerint a film egészének 10,35%-a lett lelassítva a drámai hatás érdekében, amely egész pontosan 24 perc és 7 másodperc. Megdöbbentő eredmény, de miután a Warner Bros. szabad kezet adott a rendezőnek, nem meglepő, hogy próbált mindent beleadni a rajongók kedvéért, beleértve a lassított jeleneteket is. Azonban jelenleg nem úgy néz ki, hogy valaha is el fog készülni Az Igazság Ligája 2-3. része, pedig néhány napja még egészen érdekes fejleményeket osztottak meg ezekről a filmekről.

Az Igazság Ligája rendezői változatot 4 órás változatban már elérhető az HBO Go-n.

Az Igazság Ligája
Written By
Lakatos Dániel