Moon Knight

Oscar Isaac megerősíthette, hogy a Moon Knight egy limitált sorozat lesz

Nem valószínű, hogy folytatást kap a Moon Knight.

Bár a tavalyi évtől kezdve már nemcsak mozifilmeket, hanem sorozatokat is bemutat a Marvel Studios, de eddig a Loki az egyetlen olyan sorozat, amely kiérdemelt egy második évadot. A WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, a Sólyomszem egyszeri kaland volt, úgynevezett limitált sorozatok. Oscar Isaac kommentárjai szerint a Moon Knight is hasonló cipőben jár, nem kapunk belőle második évadot majd.

A Variety egy Actors on Actors című cikket publikált, amelyben a Moon Knight és a Dűne sztárja, Oscar Isaac a Morbius és a A Gucci ház egyik szereplőjét alakító Jared Letóval beszélget. Persze nem maradhatott el kérdés a Marvel kockásáról, amikor is Isaac bevallotta, hogy nem ismerte Marc Spectort, mielőtt felajánlották neki a szerepet, és a készülő sorozatra “limitált sorozatként” hivatkozott az interjúban.

Soha nem hallottam még a Holdlovagról, pedig fiatalabb koromban képregényeket gyűjtöttem. Hallottam a Morbiusról, de a Holdlovagról még soha nem hallottam. Nem tudom, nálad hogyan zajlott az egész, hiszen ez egy játékfilm, mi pedig egy limitált sorozaton dolgoztunk.Oscar Isaac

A limitált széria még közel sem jelenti azt, hogy a jövőben ne látnánk Holdlovagot egy másik produkcióban. Elég csak A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatra gondolni, ami szintén egyszeri alkalom volt, azonban Sam Wilson hamarosan saját mozifilmet kap, és Bucky Barnesnak sem intettünk búcsút örökre, bár az ő esetében egyelőre nem ismert, mikor látjuk legközelebb Sebastian Stan karakterét.

A beszélgetés alatt Isaac kifejtette az előnyeit is, hogy miért inkább sorozat formájában mutatják be Holdlovagot a rajongókat a filmmel ellentétben: “Sok lehetőség volt kipróbálni dolgokat, mert nem volt rajtunk nyomás, hogy a nyitóhétvégén hány százmillió dollárt kell keresünk.”

Szóval nagyon nézőpontra helyeztük a hangsúlyt. Nagyon furcsa döntéseket hozhattunk. Jelenleg legalábbis – és nem képzelem, hogy visszafelé fog elsülni – úgy érzem, hogy itt nagyobb kockázatot lehet vállalni, mert anyagi szempontból is lehetőség van rá.Oscar Isaac

A Marvel Studios várva várt sorozatában Oscar Isaac (X-Men: ApokalipszisStar Wars: Az ébredő Erő) játssza a címszerepet, akit kezdetben egy ajándékbolt alkalmazottjaként ismerünk meg Steven Grant néven, és akit hirtelen ájulások és egy másik élet emlékei gyötörnek. Amikor végül kiderül, hogy disszociatív identitászavarban szenved, és kénytelen egy testet megosztani a vagány zsoldossal, Marc Spectorral, egy epikus küldetésen találja magát. Először is ki kell igazodnia a kettős identitászavarán, miközben egy halálos rejtélybe keveredik Egyiptom hatalmas istenei között.

A Moon Knight első részét március 30-án tűzik majd képernyőre a Disney+ streamingszolgáltatón.

Moon Knight
Total
5
Shares
Previous Article
Sikoly

Zöld utat kapott a Sikoly 6. része, és már a forgatás időpontját is kitűzték

Next Article
The Last of Us

A The Last of Us adaptációjának idővonala jelentősen eltér majd a játékokétól

Related Posts