Főoldal Sorozatok Oscar Isaac megerősíthette, hogy a Moon Knight egy limitált sorozat lesz
Sorozatok

Oscar Isaac megerősíthette, hogy a Moon Knight egy limitált sorozat lesz

Nem valószínű, hogy folytatást kap a Moon Knight.

150
Moon Knight

Bár a tavalyi évtől kezdve már nemcsak mozifilmeket, hanem sorozatokat is bemutat a Marvel Studios, de eddig a Loki az egyetlen olyan sorozat, amely kiérdemelt egy második évadot. A WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, a Sólyomszem egyszeri kaland volt, úgynevezett limitált sorozatok. Oscar Isaac kommentárjai szerint a Moon Knight is hasonló cipőben jár, nem kapunk belőle második évadot majd.

A Variety egy Actors on Actors című cikket publikált, amelyben a Moon Knight és a Dűne sztárja, Oscar Isaac a Morbius és a A Gucci ház egyik szereplőjét alakító Jared Letóval beszélget. Persze nem maradhatott el kérdés a Marvel kockásáról, amikor is Isaac bevallotta, hogy nem ismerte Marc Spectort, mielőtt felajánlották neki a szerepet, és a készülő sorozatra “limitált sorozatként” hivatkozott az interjúban.

Soha nem hallottam még a Holdlovagról, pedig fiatalabb koromban képregényeket gyűjtöttem. Hallottam a Morbiusról, de a Holdlovagról még soha nem hallottam. Nem tudom, nálad hogyan zajlott az egész, hiszen ez egy játékfilm, mi pedig egy limitált sorozaton dolgoztunk.

Oscar Isaac

A limitált széria még közel sem jelenti azt, hogy a jövőben ne látnánk Holdlovagot egy másik produkcióban. Elég csak A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatra gondolni, ami szintén egyszeri alkalom volt, azonban Sam Wilson hamarosan saját mozifilmet kap, és Bucky Barnesnak sem intettünk búcsút örökre, bár az ő esetében egyelőre nem ismert, mikor látjuk legközelebb Sebastian Stan karakterét.

A beszélgetés alatt Isaac kifejtette az előnyeit is, hogy miért inkább sorozat formájában mutatják be Holdlovagot a rajongókat a filmmel ellentétben: “Sok lehetőség volt kipróbálni dolgokat, mert nem volt rajtunk nyomás, hogy a nyitóhétvégén hány százmillió dollárt kell keresünk.”

Szóval nagyon nézőpontra helyeztük a hangsúlyt. Nagyon furcsa döntéseket hozhattunk. Jelenleg legalábbis – és nem képzelem, hogy visszafelé fog elsülni – úgy érzem, hogy itt nagyobb kockázatot lehet vállalni, mert anyagi szempontból is lehetőség van rá.

Oscar Isaac

A Marvel Studios várva várt sorozatában Oscar Isaac (X-Men: ApokalipszisStar Wars: Az ébredő Erő) játssza a címszerepet, akit kezdetben egy ajándékbolt alkalmazottjaként ismerünk meg Steven Grant néven, és akit hirtelen ájulások és egy másik élet emlékei gyötörnek. Amikor végül kiderül, hogy disszociatív identitászavarban szenved, és kénytelen egy testet megosztani a vagány zsoldossal, Marc Spectorral, egy epikus küldetésen találja magát. Először is ki kell igazodnia a kettős identitászavarán, miközben egy halálos rejtélybe keveredik Egyiptom hatalmas istenei között.

A Moon Knight első részét március 30-án tűzik majd képernyőre a Disney+ streamingszolgáltatón.

Moon Knight
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...