Főoldal Előzetesek Őrült tombolásba kezd Bambi horrorváltozata a Bambi: The Reckoning előzetesében
Előzetesek

Őrült tombolásba kezd Bambi horrorváltozata a Bambi: The Reckoning előzetesében

Micimackó és barátai után Bambi horrorváltozatát is megismerhetjük.

338

A Micimackó: Vér és méz csak a kezdet volt. Miután a Disney rajzfilmek figurái közkinccsé váltak, a független filmesek lecsaptak a lehetőségre, hogy horrorfilmeket készítsenek velük. Az Umbrella Entertainment kiadta az első teaser előzetest az univerzum következő részéhez, amelynek középpontjában a szeretett gyerekfigurák rémisztő változatai állnak, ezúttal Bambi.

A Bambi: The Reckoning előzetesében két vadász látható, akik egy fához kötözött döglött madárral gyakorolják a célba lövést az erdőben. “Lőttél már szarvast?” – kérdezi az egyik vadász a másiktól. “Nem. Te lőttél?” – válaszolja a másik vadász. “Igen, egyszer” – mondja az első vadász. A teaser mintha arra utalna, hogy ez a vadász ugyanaz, aki megölte Bambi anyját.

A kedvcsináló utolsó felvételein egy kegyetlen és dühös szarvas támad egy autóra. A jármű a feje tetejére fordul, mielőtt a szarvas kegyetlen bőgésbe kezd. A film fő cselekménye állítólag Xana (Roxanne McKee) és fia, Benji (Tom Mulheron) karaktereit követi, akik autóbalesetet szenvednek, és hamarosan levadássza őket a “gonosz gyilkológép”, Bambi.

A Bambi: The Reckoning előzetesét nem sokkal azután mutatták be, hogy a Micimackó: Vér és méz 2. bemutatója után a készítők felfedték tervüket, hogy egy univerzumot építenek a Disney karakterei köré, természetesen horrorformában. A terv az, hogy a Százholdas Pagony lakói után Bambi, Csingiling, Pinokkió és mások összefognak egy “Bosszúállók stílusú” filmben Poohniverse: Monsters Assemble címmel. Az univerzum következő állomásai a Peter Pan’s Neverland Nightmare és a Pinocchio Unstrung.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események