Főoldal Filmek Trilógiává bővül a Micimackó: Vér és méz, jön a harmadik film
Filmek

Trilógiává bővül a Micimackó: Vér és méz, jön a harmadik film

Nem kellett sokat várni a bejelentés, jön a Micimackó: Vér és méz 3. része.

288
Micimackó: Vér és méz 2.

Annyira nem meglepő, hogy zöld utat kapott a Micimackó: Vér és méz 3. Gyerekkorunk szeretett karaktereinek horrorváltozatait 2023-ban mutatták be, és bár rémes kritikákat kapott, a rajongókat nem tántorították el az ítészek szavai, hogy megnézzék Micimackó és Malacka vérszomjas tombolását. A folytatás már elkészült, áprilisban Magyarországon is bemutatják.

Az A.A. Milne által megalkotott, szeretett mesefigurák egy éve közkinccsé váltak, és gyorsan lecsaptak a lehetőségre, hogy a barátságos kis mesefigurákat gyilkos vadállatokká változtassák. Úgy tűnik, hogy a kísérlet bevált, hiszen az első Micimackó: Vér és méz igazi kasszasiker volt, több mint 5 millió dolláros bevételt hozott kevesebb mint 50 000 dolláros költségvetésből. A sikert meglovagolva gyorsan bejelentették a folytatást.

A második filmben Róbert Gida, Micimackó és Malacka mellett újabb közkinccsé vált karakterek ijesztő másait láthatjuk: Bagoly és Tigris mutatkozik be. A Variety adta hírül elsőként, hogy trilógia készül a filmsorozatból, amit Jagged Edge Productions, Rhys Frake-Waterfield rendező és Scott Chambers producer megerősítettek. A producerek szerint a harmadik film még a másodiknál is nagyobb költségvetésből készül, miközben a Micimackó-univerzum több szereplőjét is bemutatják, mint például Nyuszit és az idegesítő elefántfigurát.

A franchise harmadik filmje mellett a producerek nemrég egy egész univerzumról beszéltek, és 2025-ben készülnek egy nagyszabású feldolgozással Poohniverse: Monsters Assemble címmel, amely a Bosszúállók-filmhez hasonlóan egy képernyőre gyűjti a közkinccsé vált mesefigurákat. Ebben a nagy univerzum olyan mesehősök szerepelnek majd, mint Bambi, Pán Péter vagy Pinokkió. Már javában dolgoznak a felsorolt szereplők saját filmjein.

Micimackó: Vér és méz 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események