Főoldal BREAKING Öbölháborús történetet kap a Call of Duty: Black Ops 6
BREAKINGJátékok

Öbölháborús történetet kap a Call of Duty: Black Ops 6

Bemutatkozott a következő Call of Duty.

278
Call of Duty: Black Ops 6
Forrás: Xbox

Június 9-én tartotta a Microsoft a saját Xbox Games Showcase-t, amelyen végre hivatalosan is bemutatták az új Call of Duty-t. A Microsoft még tavaly véglegesítette az Activision Blizzard felvásárlását, ami után hozzájuk kerül a nagy sikerű Call of Duty.

A 2023-as Call of Duty: Modern Warfare III számos kritikát kapott főként a rövid sztorikampány és a szoftver árazása miatt. Az Xbox égisze alatt láthatóan javítani szeretnének a játék sztorikampányán, ugyanis az előzetest kifejezett erre húzták fel. Ahogy korábban is kiszivárgott, a Call of Duty: Black Ops 6 az Öbölháború idejébe repít vissza minket 1991-be. Mikor az Egyesült Államok közbeszólt, Irak és Kuvait között a háttérben igazi kémjátszmák zajlottak. A játék története szerint a CIA legfelsőbb köreibe kémek szivárogtak be és mindenkit, aki ellenáll azt árulónak bélyegzik meg. A veterán Black Ops ügynök, Frank Woods és csapata dolga lesz azonosítani és likvidálni a kémeket. Azonban azzal szembesülnek, hogy az őket létrehozó katonai gépezet elől menekülnek.

A sztorielőzetesen kívül a multiplayerről is derültek ki részletek. 16 új pálya érkezik beleértve az alap 12 féle 6v6 módot, 4 Strike pályát, amelyet 2v2 és 6v6-ban is játszhatunk. Természetesen az elmaradhatatlan zombi mód is visszatér, amely a Modern Warfare III-ban is nagyon közkedvelt volt. A játékon a Treyarch és a Raven Software csapatai dolgoztak az Activisionnél és ez lesz az első a széria történetében, amely már az Xbox Games Studios égisze alatt érkezik. A Call of Duty: Black Ops 6 2024. október 25-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S konzolra, továbbá már a megjelenés napján benne lesz a Game Pass előfizetésben.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows

A Ubisoft bemutatta az új Assassin’s Creed játékmenetét.