Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi: A pletykák szerint megvan, hogy ki játssza a fiatal Leia hercegnőt, és állítólag Sung Kang is komoly szerepet kap

Az Inkvizítorok mellett a fiatal Leiával is találkozhatunk a képernyőn.

Az elmúlt időben több izgalmas pletykáról olvashattunk az Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozattal kapcsolatban. Az egész azzal kezdődött, amikor Hayden Christensen visszatéréséről kezdtek pletykálni, majd decemberben megerősítették, hogy Darth Vader szerepében visszatér. Majd arról kezdtek beszélni, hogy az Inkvizítorok is bemutatkoznak, a sötét nagyúr segítőiről van szó.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Nagy izgalom övezi a Disney+ érkező sorozatát, különösen azok után, hogy bejelentették Darth Vadert benne. A rajongók meggyőződése, hogy a legendás mester útját keresztezni fogja az egykori tanítványa, és a hírek szerint a fiatal Luke Skywalkertől kezdve egészen a Klónok Háborújáig kaptunk visszaemlékezéseket.

De a pletykát kezdjük is rögtön a Cinelinx beszámolójával, miszerint a Madarak a dobozban és a Mindenkiből lehet hős című filmekből ismerős gyerekszínész, Vivien Lyra Blair lehet a fiatal Leia Organa hercegnő a képernyőn. Az oldal még azt is kiemeli, hogy nagyjából Leia lesz az egész sorozat mozgatórugója, és ezzel újabb kalandba sodorja Obi-Want.

Az eddig ismeretekből kiindulva nem várt csavart hozhat ez a pletyka – feltéve, ha igaz. Sokan arra számítanak, hogy Kenobi mester kényszerű remete életét a Tatuin homokbuckái között tölti, miközben a kis Luke Skywalkerre vigyáz. Beszámolók szerint azonban Leia galibába kerül, ami arra készteti a mestert, hogy magára hagyja Luke-ot a bolygón, s a fiatal lányt megóvja Vader karmaitól.

Egy másik hír, miszerint a Halálos iramban 9. nagy visszatérője, Sung Kang az egyik Inkvizítor szerepében mutatkozik be. Folyosói pletykák szerint az egyik ismertebb karakter bőrébe bújik, akivel a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatban találkoztunk. Az Ötödik Testvért keltheti majd életre Kang, aki gyakran szövetkezett a Hetedik Nővérrel, mielőtt Ahsoka Tano és Maul megölte volna.

A jelek szerint a Disney és a Lucasfilm alkotása az univerzum néhány hiányosságát szeretné betölteni ezzel az alkotással, és az eddig hírek alapján rengeteg meglepetést tartogat majd az Obi-Wan Kenobi. A sorozatot már forgatják tavasz óta, ám a Disney még nem árulta el, hogy mikor mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
14
Shares
Previous Article
The Flash

Több fotó is kiszivárgott a The Flash forgatásáról, köztük a ’89-es Batmobile, egy barlang, Supergirl és Barry Allen is látható rajtuk

Next Article
Space Jam - Új örökség

Összecsapott a Space Jam – Új kezdet és a Fekete Özvegy a mozik jegypénztárainál

Related Posts