x
Filmek

Ő lenne a legjobb Ken szerepére a Margot Robbie főszereplésével érkező élőszereplős Barbie-filmben?

Barbie után megvan Ken is az élőszereplős projektre.

Ő lenne a legjobb Ken szerepére a Margot Robbie főszereplésével érkező élőszereplős Barbie-filmben?
  • Publishedoktóber 23, 2021

Azt már tudjuk, hogy Barbie feldolgozást kap a filmvásznon. A főszereplőn kívül eddig más név nem merült fel a projektnél, hogy kik játszák az egyéb karaktereket. A Warner Bros. élőszereplős Barbie-filmjében a legtökéletesebb jelölt Margot Robbie, ő fogja életre kelteni majd a Mattel ikonikus babáját, és a legújabb hírek szerint időközben megtalálta a Kent megformáló színészt is.

Éjjel jött a hír, hogy a Barbie megtalálta Kenjét, miután Ryan Gosling (Szárnyas fejvadász 2049, Kaliforniai álom) aláírt a Warner Bros. élőszereplős feldolgozás társszerepére. Greta Gerwig (Kisasszonyok) a nyár közepén már hivatalossá tette, hogy aláírt a projekt rendezésére, amiben a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag sztárja, Margot Robbie fogja majd életre kelteni a címben szereplő ikonikus divatbabát. A rendezés mellett Gerwig a forgatókönyvön együtt dolgozik Noah Baumbach íróval (The Meyerowitz Stories).

Gosling állítólag kezdetben visszautasította a szerepet, de a stúdió “kitartóan kitartott amellett, hogy ő az egyetlen választás”, és végül azután kezdődtek a tárgyalások, amikor megüresedett egy szabad hely a színész beosztásában.

Mint korábban kiderült, egykor Amy Schumer neve is felmerült, hogy eljátssza Barbie-t egy olyan feldolgozásban, ami állítólag “egy kortárs feldolgozás a feminizmusra és az identitásra helyezve a hangsúlyt”, de a Túl szexy lány színésznője kénytelen volt visszalépni ettől a szereptől ütemezési gondokra hivatkozva a naptárában. A hírek szerint A sötét lovag – Felemelkedés című filmből Anne Hathaway-t akarták a helyére ültetni, mielőtt Robbie végül lecsapott volna a szerepre.

Margot Robbie nemcsak a főszerepet, de a gyártásban is kiveszi a részét, mert saját LuckyChap Entertainment bevonásával készül a film, amit a tervek szerint valamikor jövő évben kezdenek forgatni. A film még nem kapott bemutatódátumot.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.