Margot Robbie

Margot Robbie főszereplésével és a Kisasszonyok rendezője feldolgozásában készül az élőszereplős Barbie

Greta Gerwing lehet a Barbie rendezője.

A Warner Bros. még 2019-ben adott megbízást Greta Gerwignek (Kisasszonyok, Lady Bird), hogy elkészítse a Barbie című film forgatókönyvét. A legújabb értesülések szerint az Oscar-díjra is jelölt filmrendezőt megkeresték egy másik feladattal, mégpedig azzal, hogy a szkript elkészítése után ő dolgozza fel az adaptációt.

Ahogy a bevezetőben is említettük, Gerwig még 2019-ben kapott lehetőséget Noah Baumbach író mellett az élőszereplős projektben, és gyakorlatilag azóta keringtek olyan pletykák a levegőben, hogy ő lehet majd a rendező is. A Variety hétvégén megerősítette ezt, hogy nyélbe ütötték az üzletet, s valóban ő lett a befutó, aki majd filmre veheti.

Egy időben még Amy Schumer neve is felmerült, mint főszereplő, de az Túl szexi lány című film színésznője kénytelen volt visszautasítani ezt a szerepet naptári ütközésre hivatkozva. A hírek szerint ezt követően Anne Hathaway neve merült fel, és a stúdió őt szerette volna Schumer helyére beültette, mielőtt még a The Suicide Squad sztárja, Margot Robbie megkaparintotta volna ezt a szerepet a 2019 elején. Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy jobbat nem is találhattak volna erre az ikonikus szerepre, mint Robbiet.

A menetközben kialakult dolgok miatt nem tudni, hogy ez mennyiben érinti az alapfelvetést, ami állítólag a feminizmusra és az identitásra helyezi a hangsúlyt. Ha abból indulunk ki, hogy a jelöltek közül Robbie hasonlít leginkább a karakter klasszikus megjelenésére, akkor jó esély van rá, hogy az eredeti tervek mentén indultak el, s nem kellett gyökeresen átírni a koncepciót.

A színésznő a gyártásban is részt vesz, a saját LuckyChap Entertainment bevonásával készül a film, amit a tervek szerint valamikor jövő évben kezdenek forgatni.

Total
1
Shares
Previous Article
A kis hableány

Véget ért az élőszereplős A kis hableány forgatása, amiről Halle Bailey lőtt egy hivatalos képet

Next Article
WandaVision

Kevin Feige szerint Kathryn Hahn nem térhet vissza elég korán Agatha Harkness szerepében a WandaVision után

Related Posts