Wide Screen
Image default
Filmek

Margot Robbie szereplésével készül a Barbie-film

Évek óta várunk egy Barbie-filmre, de most úgy tűnik, hogy Margot Robbie szereplésével végre elkészül a világ leghíresebb játékbabájáról a mozifilm.

A Variety értesülései szerint zöld lámpát kapott Amerika leghíresebb babájáról szóló mozifilm, miután a Warner Bros. stúdió megegyezett a játékokat forgalmazó Mattel nevű céggel, hogy közösen elkészítsék a Barbie-filmet. A főszerepben nem is akárkit látunk, az Oscar-díjas Margot Robbie színésznő kelti életre gyerekkorunk legismertebb játékát. A főszerep mellett Robbie még a film elkészítésébe is besegít, ugyanis társproduceri feladatokat lát el.

Barbieval játszani önbizalmat ad, kíváncsivá tesz és közli az utat önmaga felfedezéséhez. A márka közel 60 éves fennállása alatt a játék inspirálta a gyerekeket, hogy elképzeljék magukat hercegnőtől az elnöki szerepben. Megtisztelve érzem magam, hogy megkaptam ezt a szerepet és olyan filmet készítek, ami szerintem pozitív hatással lesz a gyerekekre és a közönségre világszerte. Nem tudok elképzelni jobb partnert a Warner Bors.-nál és a Mattel-nél, akik bemutatják ezt a filmet a mozivásznon.

Margot Robbie

Ez lesz az újonnan megalapított Mattel Films első nagy alkotása Robbie Brenner vezetővel az élén, de ahogy írtuk a cikk elején, Margot Robbie is mélyen beleveti magát a tervezésbe. Ilyen leosztás mellett a minőség miatt aligha kell aggódnunk, várhatóan óriási siker lesz a Barbie-film, amire már évek óta várnak a rajongók. Eredetileg a Sony szerette volna elkészíteni a filmet előbb Amy Schumer, majd Anne Hathaway színésznővel, de végül Margot Robbie lett a befutó. Ha tartani tudják az ütemtervet, amit még 2018 januárjában jelentett be a stúdió, akkor a filmet 2020. május 8-án fogják bemutatni a tengerentúlon, merthogy most Margot Robbie a Birds of Preyen, Harley Quinn karakter visszatérésén dolgozik. A Barbie forgatása valamikor az év második felében kezdődik, ha tartani szeretnék magukat a 2020-as bemutatóhoz.

Korábban Hilary Winston írónő Amy Schumerrel és Kim Caramele testvérével közösen dolgozott a forgatókönyvön, még mielőtt az Oscar-díjas Diablo Cody megkapta volna a projektet 2015-ben, jelenállás szerint a sztorit Olivia Milch (Ocean’s 8: Az évszázad átverése, The Journey: A Ridley Scott Film) írja.

Még több a témában...

Az Öngyilkos osztag – mi így várjuk a filmet!

Kévés Bence Mihály

A Warner még nem döntött, hogy R-besorolású legyen-e a Birds of Prey

Kévés Bence Mihály

James Gunn rendezővel az élén érkezik a The Suicide Squad

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább