Főoldal Filmek Családi belépőket nyerhettek a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz premier előtti vetítésére
Filmek

Családi belépőket nyerhettek a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz premier előtti vetítésére

Premier előtt nézhetitek meg a Tini Nindzsa Teknőcök legújabb kalandját.

290
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
Forrás: Paramount Pictures

A Seth Rogen nevével fémjelzett Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című animációs rajzfilm előzetese már magyarul is elérhető, amely a klasszikus képregényfigurák, Donatello, Michelangelo, Leonardo és Raphael kalandját mutatja be, ahogy még soha nem láthatták a rajongók. A címszereplő teknősöket Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo) valamint Brady Noon (Raffael) szólaltatja meg.

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk…

A UIP-Duna Film jóvoltából családi, 4 fős belépőket nyerhettek a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című film premier előtti vetítésére, amelyre 2023. augusztus 9-én, szerdán 18 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket augusztus 6-án 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

[formidable id=”29″]

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz rendezői Jeff Rowe és Kyler Spears, a forgatókönyvet írta Rogen. A producerek Rogen, James Weaver, Evan Goldberg és Lukas Williams, a vezető produceri teendőket pedig Josh Fagen és Ramsay McBean látja el.

A mellékszereplők hangját Jackie Chan (Master Splinter), Ayo Edebiri (April O’Neil), Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Giancarlo Esposito (Baxter Stockman), Post Malone (Ray Fillet), Paul Rudd (Mondo Gecko), Maya Rudolph (Cynthia Utrom), Hannibal Buress (Dzsingisz béka), Rose Byrne (Leatherhead), Ice Cube (Superfly), illetve Natasia Demetriou (Wingnut) kölcsönzik.

Országos bemutató: 2023. augusztus 10.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Képzeletbeli barátok
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Képzeletbeli barátok premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Képzeletbeli barátok című filmet a mozikban.

A kaszkadőr
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A kaszkadőr premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg A kaszkadőr című filmet a mozikban.